Карантинні знаки з виїзду Кременчука стоять - пости запрацюють з 2 квітня

1.04.2020, 15:42 Переглядів: 9 676 Коментарів: 2

 

Усі, хто працюватиме на постах, а це працівники патрульної поліції, ДСНС, медики, будуть забезпечені засобами індивідуального захисту

На виїзді з Кременчука в районі села Кривуші з'явився знак «Увага карантинний пост». А вже від завтра, 2 квітня, у Кременчуці мають запрацювати карантинні пости на в'їздах до міста.


Міський голова Кременчука на штабі оперативного реагування доручив відповідним службам завершити облаштування усіх таких об’єктів на в'їздах до Кременчука і розпочати їх роботу вже з завтрашнього дня.


Усі, хто працюватиме на постах - працівники патрульної поліції, ДСНС, медики - будуть забезпечені засобами індивідуального захисту та безконтактними термометрами.


Карантинні пости поки здійснюватимуть функцію контролю за переміщенням транспортних засобів, а у разі погіршення епідеміологічної ситуації та введення більш жорстких заходів карантину, їх функції будуть значно розширені.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
1 квітня 2020 15:55

Що значить "контроль за переміщеням"? По яким критеріям будуть вирішувати пропускати авто чи ні? Чи це стосується тільки авто чи ще й велосипедистів/пішоходів/маотоциклістів? Ось яку інфу хотілося би узнати


50 0
118
1 квітня 2020 19:13

Вы уже проконтролировали перемещения всех кто в страну вернулся из Европы??? Вам ими нужно заниматься (если вы хотите остановить заразу) а не теми, кто из страны не выезжал даже!!!

Неужели Витальке это до сих пор не понятно?


28 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх