У Кременчуці розглянуть питання про створення чергових груп у дитячих садках

24.03.2020, 16:41 Переглядів: 5 161 Коментарів: 1

 

Якщо виникне така необхідність, у ці групи ходитимуть діти медиків та правоохоронців, які повинні працювати та не мають з ким залишити дітей

У Кременчуці розглянуть питання про створення чергових груп у дитячих садках для дітей медиків, які стоять на варті здоров'я кременчужан, та правоохоронців, які підтримують порядок у місті. Про це говорили 20 березня на засіданні тимчасової протиепідемічної комісії.


- У тих містах, де вже є осередки захворювання, виникає таке соціальне питання: у медичних працівників, які в осередку будуть працювати, у правоохоронців, можливо, є діти дошкільного віку, яких немає з ким залишити, - озвучив директор департаменту освіти Кременчука Геннадій Москалик.


Він наголосив, що необхідно підготувати базу та рішення виконкому, щоб департамент освіти Кременчука міг у будь-який час за потреби відкрити таку групу у випадку, якщо у місті погіршиться епідемічна ситуація і медики та правоохоронці повинні будуть працювати у посиленому режимі.


У мерії пообіцяли вивчити це питання та з'ясувати, чи існує така потреба у співробітників медицини та правоохоронних органів у Кременчуці.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: wbkids.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

325
24 березня 2020 17:11

Завтра Малецкий планирует остановить городской общественный транспорт. Предлагаю собраться и напомнить ему про запасные портки.


8 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх