Грандіозне відкриття фірмового магазину Дніпро-М у Кременчуці: якісний і надійний інструмент уже в нашому місті

20.01.2020, 15:00 Переглядів: 7 670

 Магазин нового покоління якості та ціни радо відкриває двері перед кременчужанами.

17 січня, у Кременчуці сталася гучна подія для користувачів якісних і надійних електроінструментів. У самісінькому центрі міста - на вулиці Гагаріна,15/34 - відбулося грандіозне відкриття фірмового магазину Dnipro-M. Уже традиційно для мережі червону стрічку перерізали електропилами. Це було ефектно і незвично!


 

Та вже зранку біля нового магазину і в самих торгівельних закладах було людно. Адже урочисте відкриття – це як святкування дня народження. Тільки якщо іменникам прийнято дарувати подарунки, то Dnipro-M навпаки: сам робить сюрпризи.

Адже більше 200 подарунків будули розіграні у грі кульковий дарц.


«Кожен бажаючий кременчужанин чи гість нашого міста може стати щасливим власником корисної речі», - обіцяє організаторка відкриття Лілія.


Окрім цього, новий магазин Dnipro-M підготував ще один сюрприз. Кожен покупець, який придбав товарів на суму понад 500 грн, автоматично стає учасником розіграшу, де приз - шуруповерт Dnipro-M. 17 січня, о 15.00 стало відоме ім'я першого щасливчика. 18 січня о 15.00 ще розіграли один шуроповерт. А 19 січня - Dnipro-M розіграв набір інструментів «Шліфорізний».


 

І це ще не всі родзинки, які чекали на поціновувачів якісного і надійного інструменту у Кременчуці!  Як повідомив івент-менеджер кременчуцького магазину Dnipro-M Микола, протягом 17, 18 і 19 січня, у новий фірмовий магазин можно було принести старий електроінструмент будь-якої марки, у будь-якому стані (навіть не робочий), і отримати якісний і надійний - від Dnipro-M з 15 % знижкою. І три роки гарантії на новий електроінструмент.


«Не секрет, що чимало кременчужан знають, що продукт, який ми пропонуємо - це краще рішення у співвідношенні ціни та якості на ринку України», - розповів івент менеджер кременчуцького магазину Dnipro-M  Микола.


Адже Dnipro-M вже 20 років демонструє надійність. Інструменти з фірмового магазину є інструментами №1 в нашій країні. Тут не можна не згадати унікальну «фішку», що практикують у мережі Dnipro-M - тестування практично будь-якого інструменту перед покупкою. І саме це приваблює багатьох покупців.


Та все ж головне – це якісний і надійний товар. Електродрилі, шуруповерти, електролобзики, зварювальні апарати, генератори, електропили – і це не повний перелік товарів, що пропонує кременчужанам і гостям міста новий магазин. До цього всього тут широкий вибір ручних інструментів, а також витратних матеріалів.


А найкраща рекомендація – то самих покупців і користувачів товарами Dnipro-M.

 

Кременчужанин Юрій вже має у своєму арсеналі болгарку і перфоратор, придбаний в фірмових магазинах Dnipro-M. Чоловік говорить, що його привабило те, що на електроінструмент дали 3 роки гарантії.


«Надійний і якісний в роботі, ніколи не підводив. Я працюю електриком, мене все влаштовує», - говорить чоловік.


У новий магазин прийшов, аби придивитися побутовий фен.


 

Кременчуцький пенсіонер Володимир Михайлович тішиться тим, що магазин Dnipro-M відкрився у сусідньому будинку.


«У мене є дача, тож ремонти проводжу часто. Це так вигідно, що під боком буде магазин, де зможу придбати необхідні речі», - говорить.


А ще зізнається, що в день відкриття придивився собі бензогенератор на дачу. Тож у майбутньому збирається прийти за покупкою. Поки що приємним сюрпризом стала викрутка, яку виграв під час безпрограшного конкурсу.


 

Кременчужанка Анна раніше купувала продукцію Dnipro-M через інтернет. Тепер задоволена, що є в нашому місті фірмовий магазин. Тут товар можна обдивитися і краще визначитися з потрібним.


 

А ось гості нашого міста Світлана і Іван, які приїхали з Хоролу, випадково потрапили на грандіозну подію. І теж не залишились без подарунків.


«Надзвичайно зручно, що магазин розташований неподалік автовокзалу і залізничного вокзалу. Так можна приїхати навіть на декілька годин в Кременчук і зайти за покупками», - говорять люди.


 

До речі, чимало покупок вже здійснювали під час урочистого відкриття. Не поміченими не лишились два чоловіки у спецодязі будівельників, які прямо з робочого місця прийшли за потрібними речами.


«Відкриття фірмового магазину в Кременчуці – це підтвердження, що ми рухаємося в правильному напрямку. Це означає, що більше людей отримують можливість користуватися інструментом європейської якості за доступними цінами. Ми в свою чергу гарантуємо, що інструмент прослужить довго і допоможе впоратися з завданнями будь-якої складності в ремонті, будівництві, на дачі або в гаражі. Цим інструментом можна пишатися!», - говорить регіональний менеджер Dnipro-M Валентин.


Якщо Ви ще не встигли побувати у новому магазині Dnipro-M - заходьте в гості! Щодня з 8.00 до 20.00  тут готові Вас дивувати. Навіть якщо Ви не зупинитесь на тому чи іншому товарі, але зацікавитися ним, то на рахунок покладуть 50 грн, які можна буде використати у будь-якому фірмовому магазині Dnipro-M.


Адреса: місто Кременчук, вулиця Гагаріна, 15/34, район автовокзалу.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх