Вступ-2020. Випускників чекають на тренінгу з професійної орієнтації для підлітків

17.01.2020, 17:00 Переглядів: 2 449

 

Вибір професії - один із найважливіших виборів у житті. І один із найскладніших. Особливо зараз. Бо у світі, що змінюється швидко, дуже важко розібратися. яка ж з професій буде актуальною, приносити задоволення та, що не менш важливо, дохід? В якій сфері можна розвинути свої кращі якості та збідності? Як не помилитися та не жаліти про витрачений час?


Ми розуміємо ваші переживання, тому пропонуємо вам, разом з нами, розібратися у цьому питанні та зробити власний правильний вибір.

Тренінг з профорієнтаційної орієнтації для підлітків 10-11 класу - це можливість обрати професію без стресу, яка б відповідала 3 вимогам: була актуальною, подобалася та приносила дохід і задоволення.


Деталі:

  • Коли? Старт 25 січня та 22 лютого
  • Розклад? 2 рази на тиждень (субота та неділя) по 3 години
  • Курс? 4 заняття, 12 практичних годин
  • Кількість учасників? від 5 до 8 максимально (для найбільш ефективної роботи)
  • Де? Сучасний освітній хаб для всієї сім'ї Інша Освіта 
  • Вартість? 1200 грн/курс


Що у програмі?


День 1. Знайомство з учасниками, виявлення рівня емоційної відкритості та емоційного інтелекту учасників. Створення комфортного простору для подальшої роботи над собою та самопізнання. Тести психологічні різної направленості для визначення типу особистості, збідностей, розуміти власні почуття тощо.


День 2. Працюємо над самооцінкою та її підвищенням, визначення ресурсів та їх джерел, аби досягати цілей по життю. Вчимося правильно формувати цілі та досягати їх


День 3. Працюємо над усвідомленням своїх професійних сподівань "Що я хочу робити?" та "Що я можу робити?", вивчаємо види професій та знайомимось з професіями майбутнього та які навички потрібні для кожної з них.


День 4. Складаємо план дій, що потрібно робити. аби бути успішними у вибраній сфері та подолати особистічні бар'єри на шляху до успіху. Підбиваємо підсумки тренінгу, отримуємо зворотній зв'язок від учасників та тренера.


Як оцінити результати тренінгу?
Після закінчення кожний учасник отримує власну розгорнуту характеристику особистості, обере свою спеціальність та складе власний план конкретних дій, аби бути успішним саме в обраній сфері (які навички розвивати, що додатково вивчити, що прочитати, чим цікавитись тощо)  


Ми працюємо на результат! Реєструємося, залишилось декілька вільних місць, групи дуже обмежені для найбільш індивідуальної та ефективно роботи


067 488 85 75 адміністратор Інша Освіта

   


Підписатися на наші пабліки 

 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх