Водохреще на Сухому Кагамлику - зробимо зимове свято теплим!

17.01.2020, 15:00 Переглядів: 2 707

На святкування Водохреща та традиційні занурення у водохресну купіль мешканців Кременчука, а також гостей міста запрошує ресторан «Івушкі», який знаходиться на самісінькому березі річки Сухий Кагамлик. Морозну погоду не обіцяють, а от роздягальні з обігрівом та гарячий чай після купань – гарантують кожному, хто зважиться зануритися та змити священною хрещенською водою все зайве з тіла й душі.

 

Чому з року в рік все більше людей приїжджають на Водохреще саме до Сухого Кагамлика? Бо тут уміють створити дуже особливу атмосферу – тепла, затишку й безпеки. Однаково комфортно почуваються на пляжі  біля «Івушек» і досвідчені «моржі», і ті, хто вперше наважився познайомитися з крижаною хрещенською купіллю.


Організатори враховують потреби кожного гостя заходу й облаштовують простір як для себе. На узбережжі біля заходу в річку встановлюють спеціальні шатри-перевдягальні , щоб не боятися ані зайвої уваги, ані застуди від вуличних протягів.

 

Від роздягалень і до самої води стелять спеціальні дерев’яні настили, щоб з комфортом діставатися до купелі. Вибратися з річки допоможуть надійні спеціально обладнані поручні. Їх, до речі, заздалегідь обмотують протиковзними мотузками, щоб руки не зісковзнули  під час занурення або виходу з води. За безпекою обов’язково пильнують професійні рятувальники, ладні кожної секунди кинутися на допомогу.


Приємним сюрпризом та персональним подарунком для кожного нирця стануть безкоштовні смаколики від шеф-кухаря та гарячий чай. А тих, кому цього буде мало, запросять продовжити святкування у затишному інтер’єрі ресторану «Івушкі».


Тож, хапайте домочадців, збирайте друзів і приїжджайте 19 січня на Сухий Кагамлик до «Івушек». Об 11.30 священик Української православної церкви Київського патріархату проведе традиційний обряд освячення води та розповість про важливість Водохреща для кожного християнина . І відразу після обряду перших сміливців запросять зануритися в цілющу хрещенську воду, тричі пірнути та з потроєною швидкістю бігти на берег, тепленько вдягатися та ласувати пригощенням.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх