Травма ребер не дозволила борцю проявити себе на повну на чемпіонаті України з греко-римської боротьби

26.06.2018, 13:21 Переглядів: 2 231

 

Спортсмени під керівництвом кременчуцького тренера Анатолія Коханевича показали хороший результат

У Чекасах відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби. На змаганнях взяли участь спортсмени, які тренуються під керівництвом кременчуцького тренера Анатолія Коханевича. Під керівництвом старшого тренера КДЮСШ "Авангард" Коханевича спортсмени посіли такі місця: золоті нагороди дісталися Дмитру Пишкову, Жану Беленюку, срібло - Дімітрій Тімченко, Семен Новіков, а от бронзова медаль у Євгена Савета. 


Євген Савета (97 кг) на чемпіонаті зумів пройти давнього суперника Зеліма Дзігасова і потужного, бросковитого, перспективного одесита Владлена Козлюка. За даними прес-служби Федерації з греко-римської боротьби, за вихід до фіналу Євгеній поступився незручному Дімітрію Тімченко, якого декілька разів витискав майже на край килима, однак на межі Дімітрій зупинявся і повертався до центру.


Борець із Запоріжжя Андрій Гладких належним чином налаштувався на вирішальний поєдинок проти досвідченого харків‘янина Дімітрія Тімченка. На початку поєдинку, в стійці, обидва борця продемонстрували рівну боротьбу. Хоча й виникало відчуття, що Дімітрій Тімченко має перевагу над запорожцем чи-то у зрості, чи в досвіді. Діма видавався більшим за опонента. Тим не менше, Гладких працював впевнено, наполегливо йшов вперед, намагався не відступати. В партері Дімітрій спробував провести коронний переворот зворотнім, однак помилився і опинився в небезпечній ситуації. Травма ребер не дозволила Дімітрію гідно продовжити боротьбу. Незважаючи на біль підопічний кременчуцького тренера не знявся. До останньої секунди йшов у захват і шукав прийом. 


 


З рахунком 5:1 Жан Беленюк (87 кг) перемагає Семена Новікова і здобуває золото ЧУ-2018.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Федерація греко-римської боротьби
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх