20 тонн Оушена: як кременчужани у Світловодську провернули масляну аферу

21.06.2018, 07:14 Переглядів: 7 043

 

Світловодські правоохоронці наздогнали кременчужан, які на двох мікроавтобусах намагались переховати вкрадене масло

Чотирьох кременчужан підозрюють у викраденні 20 тонн вершкового масла в Світловодську. Як повідомляє прес-служба поліції Кіровоградської області повідомлення надійшло до Світловодського відділу поліції 15 червня близько 22 години – звернувся приватний підприємець. 


«Ты туда не ехай, ты сюда ехай!»

За попередньою інформацією, зловмисники дізналися про закупівлю підприємцем з Полтави 20 тонн вершкового масла. Організатор шахрайської схеми вмовив експедитора змінити маршрут та відвантажив масло на території Світловодського району. Наступного дня правоохоронці встановили особи шахраїв, вилучили масло та повернули його власникам.


 


- Оперативно відреагувавши на повідомлення, працівники Світловодського відділу поліції виїхали за адресою, вказаною представником потерпілої сторони. В приміщенні складу правоохоронці виявили та вилучили значну частину речових доказів – 13 тонн продукції. Кілька тонн від загальної кількості зловмисники встигли завантажити до двох мікроавтобусів та втекти. Визначившись із можливим напрямком руху підозрюваних, працівники Світловодського відділу поліції вирушили до Полтавської області. Та за місцем мешкання особи лишатися не стали. Усіх чотирьох зловмисників поліцейські зупинили з допомогою колег із Сумщини вже на території іншої області, – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


 


Підозрюваними виявилися мешканці Кременчука. Організатором «схеми» виступив 32-річний не судимий громадяни, поплічниками – двоє раніше судимих за особливо тяжкі злочини його знайомих та їхній неповнолітній родич.

 
Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. За скоєне особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років із конфіскацією майна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх