«Кременчук» підписав головну бороду українського хокею

30.01.2018, 17:01 Переглядів: 3 185

 

Хокейний клуб «Кременчук» надіслав в офіс Української хокейної ліги дозаявочний список

Хокейний клуб «Кременчук» заключив контракти з захисником та капітаном «Галицьких Левів» Всеволодом Толстушком та нападником Іллею Сеником. Відповідний дозаявочний список надіслав кременчуцький клуб. 


Всеволод Толстушко поповнив склад «Галицьких Левів» на початку сезону, він був безумовним лідером команди - в 30 матчах захисник набрав 25 (15+10) очок, що дозволяло йому утримувати статус кращого снайпера «левів».


У чемпіонатах України Всеволод також виступав за київський «Сокіл», вінницьких «Гайдамаків» і ХК «Донбас», з яким двічі ставав чемпіоном країни. Сезони 2013/14 і 2014/15 провів в МХК «Дмитров» (МХЛ-Б) і «Кане» (Франція) відповідно. У 2015 році Толстушко дебютував у збірній України, і є основним захисником національної команди.


Всеволод - найстильніший хокеїст в Україні. Не випадково плакати із зображенням колоритного бороданя заполонили Київ перед домашнім чемпіонатом світу. 


Зміни образу Всеволода за останні кілька років

 


Ілля Сеник раніше був отзаявлен «Білим Барсом», і перейшов в кременчуцьку команду за грошову компенсацію. У поточному сезоні Сеник провів 24 матчі і набрав 6 (3+3) очок при показнику корисності -1.


 


«Кременчук» покинув Олександр Боєвих, тепер він виступатиме у «Галицьких Левах» під номером 15. 


 


У нинішньому сезоні Олександр Боєвих виступав в ХК «Кременчук», за який зіграв у 15 матчах і набрав 3 (2+1) очки. Також в активі Олександра виступи в чемпіонатах України в 2015-2017 роках в складах «Донбасу» і «Дженералз», де він провів 93 гри, набравши 15 (4+11) результативних балів.


Нагадаємо, що трансферне вікно в УХЛ закривається 31 січня в 16:00. 


Свій наступний матч «Кременчук» проведе проти «Галицьких Левів» 31 січня. Початок матчу о 19:00, пряма трансляція - на сайті xsport.ua.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх