Кастрол 5w30 - оригінальне моторне масло

4.06.2022, 10:00 Переглядів: 2 745

 

Популярність моторних змащувальних рідин від англійських виробників зростає з кожним роком, що досягається за рахунок впровадження інноваційних присадок до складу.

Так, представники інтернет магазину АТЛ Україна повідомляють про можливість вигідно придбати масло Кастрол 5w30 в оригінальному виконанні без переплат. Продукт є синтетичним складом, який призначений для обслуговування ДВС на бензині або дизелі (зокрема - нового покоління).

Допускається експлуатація моторної рідини за умов підвищених чи підвищених температур від -35 до +40 градусів. Це дозволяє без проблем запускати ДВЗ, та забезпечувати довговічність експлуатації. Додатковою особливістю вважається надійний захист силових агрегатів від передчасного зношування. Унікальна формула пакета присадок, що передбачений у складі компонента, дозволяє створити плівку для протекції, що виключає виникнення продуктів розпаду під час тривалої експлуатації.

Чому вибирають олії Кастрол 5в30: переваги для автомобіліста

Зазначений тип моторних масел має покращені здібності до промивання. Внутрішні вузли двигуна будуть підтримуватись у чистоті незалежно від навантажень. Утворення різних негативних компонентів та шламу виключається завдяки впровадженню подрібнених органічних компонентів. Мастило функціонує таким чином, щоб перетворити шлами та розпади на пару. Також представлений ряд інших особливостей, якими володіє масло Кастрол 5w30:

  • Підвищений рівень міцності плівки, що утворюється. Захист автомобіля під час тривалого простою забезпечується з допомогою додавання титанових компонентів. Також забезпечується стійкість при правильному доборі.
  • За умови технічної відповідності контакт між металевими виробами під час роботи двигуна виключається, що дозволяє продовжити експлуатаційний ресурс ДВЗ.
  • Сумісність із більшістю модифікацій транспортних засобів. Мастило відмінно підходить для автомобілів марки Хендай, БМВ, Фольксваген та інших виробників.

Купити масла Кастрол 5w 30 з доставкою доступне у нашому інтернет магазині АТЛ

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх