За 10 днів розпочнеться "Зелена толока" у Кременчуці

30.03.2015, 17:24 Переглядів: 2 755

Вищі навчальні заклади обговорили організаційні питання проведення екологічної акції

В Кременчуці 30 березня відбулося засідання оргкомітету з проведення екологічної акції “Зелена толока” з представниками вищих навчальних закладів.

 

Об 11:30 розпочнеться реєстрація, а о 12 - офіційне відкриття загальноміської акції "Зелена толока". 8 квітня акція відбудеться на Молодіжному в парку Воїнів-інтернаціоналістів, а 9 квітня у чистий четвер приведуть до ладу територію парку Придніпровський та узбережжя Дніпра.

 

Орієнтиром проведення молодіжного суботника є минулорічна акція. Учасників акції забезпечать перчатками, пакетами, граблями, адже планується залучити близько 3500 учнів та студентів з навчальних закладів.

 

“Акція проводилася із року в рік прибираючи різні території міста, це був і Міський сад, а останні кілька років ми напрацювали в такому форматі прибирання: парк Придніпровський, а також за ініціативи шкіл молодіжного - парк Воїнів-інтернаціоналістів.

 

Акція проводиться не з метою прибирання парку, для цього є адміністрація парку і комунальні служби. А щоб залучити більше учасників для виховання до культури чистоти та порядку.

 

- Якщо студент або школяр своїми руками прибере територію, то він буде по-іншому відноситися до свого міста. Будучи школярем я також брав участь в перших акціях, - зазначив координатор акції Микола Бокован.

 

За кожним навчальним закладом буде традиційно закріплена територія, але деякі зміни будуть внесені, наприклад, КрНУ у тому році прибирав територію на узбережжі Дніпра, де в майбутньому планується побудувати храм Андрія Первозваного, але в цьому році частину території прибрали, на проблемну дільницю долучать комунальну техніку.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх