Військовий шпиталь віддали. Напіврозвалений

11.03.2010, 19:52 Переглядів: 2 006
Нарешті звершилось – будівлі колишнього військового шпиталю віддали місту..

Тепер приміщення знаходяться на балансі першої міськлікарні. Це нещодавно затверджено на засіданні виконкому. У шпиталі планують розмістити онкодиспансер.
Однак не все так райдужно, як хотілось: «їх стан, м’яко кажучи, не дуже добрий», говорять у мерії про приміщення шпиталю. І кошти у його ремонт вкладати і вкладати…

– Приміщення п’ять років не використовувалось, – розповідає мер Микола Глухов. – Головний лікар онкодиспансеру подивиться приміщення, і обере корпус, де буде операційна, щоб із нього розпочати ремонтні роботи.

Кошти на ремонт збираються виділити і з міськбюджету, і просити в області. Скільки буде потрібно – ще невідомо, кошторис не складався. А найближчим часом у мерії хочуть завершити роботу з документами та виставити у екс-шпиталі свою охорону замість військової. Після цього туди запросять журналістів – на власні очі подивитись, що через п’ять років простою залишилось від цього комплексу. Мер каже – цього року онкодиспансер туди не переїде – будівлі не встигнуть відремонтувати.

Тим часом назріває й інша проблема. Приміщення шпиталю хоча й забрали у Міноборони до міста, однак віддати його під онкодиспансер зараз не можуть. Бо той, фактично, належить області. А урядове розпорядження забороняє місту передавати це приміщення комусь іншому.

– Думаю, кращим варіантом буде укладання із областю договору користування, – відзначає очільник фонду держмайна Павло Іващенко.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх