«Кремінь» у драматичному матчі поступився «Черкаським мавпам»

23.10.2016, 08:13 Переглядів: 2 992

«Кремінь» у драматичному матчі поступився «Черкаським мавпам»

Кременчуцька баскетбольна команда втратила перемогу в овертаймі

22 жовтня баскетбольний клуб "Кремінь" в овертаймі втратив перемогу. Зіравши у нічию 78:78 "Кремінь" не зміг дотиснути "Черкаські мавпи" у додатковий час. Матч завершився з рахунком - 83:87.

 

"Черкаськы мавпи" активно розпочали матч давши зрозуміти, що налаштовані на боротьбу надзвичайно серйозно. Проте форвард Андрій Малиш зрівняв рахунок у зустрічі. Госты завершили першу чверть з відривом у 15 очок.

 

У другому періоді кременчужани почали діяти більш агресивно та злагоджено. Легіонер "Кременя" Роберт Вудсон виконав ривок 8:0 та повів команду за собою. І лише після ривку 11:0 "мавпи" змогли забити перші власні очки у чверті. За три хвилини до завершення періоду в минулому гравець "мавп", а зараз центровий кременчужан, Олександр Тіщенко зрівняв рахунок, на що наставник черкасців відреагував тайм-аутом. Відразу після повернення на паркет форвард Богдан Байда виконує тяжкий прохід і своїми двома з фолом виводить господарів у лідери. Наступної миті Полюляк та Тіщенко влаштували справжню перестрілку з-за дуги, переможцем з якої вийшов перший, а період завершився з рахунком 40:42 на користь "Черкаських мавп".

 

Друга половина гри не виявила сильнішого. Кожна команда перемінно виходила вперед.На останній же секунді третьої чверті Балашов влучив ефектний баззер-біттер з сиреною та зрівняв рахунок перед наступною десятихвилинкою.

 

Четвертий період активніше розпочали гості: все той же нестримний Чумаков додав два після проходу партнера, але кременчужани не здавалися і після кожного влучання мавп, відповідали своїми результативними діями. За хвилину до закінчення періоду лідер господарів Вудсон спочатку забив свій перший дальній кидок і скоротив відставання до мінімуму, а за 8 секунд до сирени і взагалі вивів "Кремінь" вперед. Проте інший американець – Стейсі Девіс з Черкас вийшовши на лінію за лічені секунди до завершення десятихвилинки зрівняв рахунок та перевів гру у овертайм.

 

На початку овертайму вихованець "Черкаських Мавп" Макс Мірошниченко забив свою трьоху з кута та вивів "мавп" вперед, а досвідчений Сізов за декілька секунд додав ще +2. Далі ж "Кременю" знову майже вдалося відігратися, проте легіонер біло-чорних Стейсі Девіс на останніх секундах був влучний з лінії штрафних та приніс своїй команді третю перемогу в сезоні. 

 

Кращим в складі господарів був Роберт Вудсон, який відіграв матч практично без замін та заробив дабл-дабл: 22 очки та 10 підбирань.

 

В "Черкаських Мавп" однозначним лідером був Ігор Чумаков: в його активі 26 балів та 14 підбирань. Також варто відзначити захисника Олександра Сізова, який також записав дабл-дабл в свій актив: 12 очок, 12підбирань та 5 результативних передач.

 

Відео матчу

 

 

“Кремінь” – “Черкаські Мавпи” – 83:87 OT (10:25, 30:17, 21:19, 17:17, 5:9)

Кремінь: Вудсон (22 + 10 підбирань + 6 передач), Кожемякін, Байда (5 + 8 підбирань + 4 передачі), Малиш (11 + 5 підбирань), Тіщенко (11 + 6 підбирань) — старт; Балашов (21), Зозуля, Луговцов (6), Хамзаєв (4), Шостуха (3).

Черкаські мавпи: Чумаков (26 + 14 підбирань), Кальніченко (20).

 

- У таких іграх, коли овертайм, велика доля фортуни або випадку. Ми намагалися перемогти, і хлопці з Черкас також, але нам чогось не вистачило. Можливо трохи удачі не вистачило. Черкасам сьогодні трохи більше пощастило, - зазначив гравець "Кременя" Олександр Тіщенко. - У нас зараз затяжна програшна серія. У будь-якому випадку гру з Черкасами можемо записати до себе в актив. Ми програли, але команда відчула свої сили. Ми назвали цю гру - стартом наших перемог.

 

Головний тренер "Кременя" Борис Сагай:

- У таких іграх необхідна концентрація від першої до останньої секунди. Коли йде гра очко в очко впливають на гру будь-які дрібниці. На даний момент я не можу дорікнути своїм хлопцям. Вони билися, так допускали помилки, але не роблять помилки ті, хто нічого не робить. В останній п'ятихвилинці (овертайм - ред.) гравці виконували атаки з вільних позицій. Кожна команда набирається досвіду шляхом ігрового досвіду. По напруженню жодне тренування не замінить ігрового періоду. Саме в іграх загартовується воля, розуміння того що і як робити. З кожною грою ми додаємо. Може не так швидко, як хочеться.

 

Гравець "Черкаських мавп" Максим Мірошниченко:

- Команда "Южне", з якою ми також грали в овертаймі, на дві голови вище за "Кремінь". Тим не менш гра була важкою, дякую фанатам, які приїхали нас підтримати. "Кремінь" добре зіграв як у нападі так і захисті. Ми були недостатньо зібрані. Але ми не впадали у відчай, не робили поспішних кидків, тому ми сьогодні перемогли.

 

Наставник "Черкаських мавп" Максим Міхельсон:

- Важкий виїзд. Всі тренери відмічають, що чемпіонат досить рівний. Коли їдеш після 6-7 ігор, від команд які вже "нащупують" свою гру і тут приїжджаєш до так званої команди-аутсайдера... По грі та складу видно, що команда не аутсайдер. Але ж у всіх вболівальників та гравців відкладено, що аутсайдер... Тому у нас такий результат був у Харкові й сьогодні. Я радий, що хлопці переосмислили гру й не заглядали у турнірну таблицю. Розуміючи, що сьогодні важкий бій і необхідно битися до кінця.

 

Турнірна таблиця

«Кремінь» у драматичному матчі поступився «Черкаським мавпам»

 

"Кремінь" наступні ігри проведе на виїзді. 28 жовтня о 19.00 підопічні Бориса Сагая зіграють в Одесі проти місцевої БІПИ.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Громадське ТБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх