Не пропусти! Стартує народна акція «Бренд року-2016»!

26.08.2016, 10:55 Переглядів: 3 376

Не пропусти! Стартує народна акція «Бренд року-2016»!

Розкажіть кому ви довіряєте, поділіться з кременчужанами своїм досвідом!

Видавничий Дім «Приватна газета», тижневик «Кременчуцький ТелеграфЪ» оголошують початок наймасштабнішої загальноміської народної акції «БРЕНД року-2016»!

 

«БРЕНД року-2016» – це новий формат популярної акції «Людина року», яку багато років поспіль проводив «Кременчуцький ТелеграфЪ». Цього разу ми вирішили не обмежуватися перемогою однією людини. «БРЕНД року-2016» – це буде перемога команди, народне визнання продукту або послуги його споживачами.

 

Саме читачі «Телеграфу», «Приватної газети» сайту telegraf.in.ua обиратимуть найкращі компанії (підприємства, магазини) нашого міста у 25 номінаціях. Для цього потрібно буде лише проголосувати, заповнивши анкету на сайті telegraf.in.ua або в газетах «Кременчуцький ТелеграфЪ» чи «Приватна газета».

 

Не залишайтесь байдужими, поділіться з кременчужанами своїми уподобаннями, проголосуйте за те, що ви любите. «БРЕНД року-2016» – це вираження саме вашої думки про якість товарів та послуг в нашому місті. Розкажіть кому ви довіряєте, поділіться з кременчужанами своїм досвідом.

 

Акція «БРЕНД року-2016» стартує 1 вересня. Саме 1 вересня ви зможете завантажити анкету для голосування на сайті telegraf.in.ua та ознайомитись з Правилами акції. Також Правила акції та анкета будуть опубліковані у газеті «Кременчуцький ТелеграфЪ» №35 від 01 вересня 2016 року та «Приватна газета» №70 від 02 вересня 2016 року.

 

ЗАПОЛНИТЬ АНКЕТУ

Автор: ТелеграфЪ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх