Роковини влади мера Бабаева: плюси

4.11.2011, 11:34 Переглядів: 6 148

Роковини влади мера Бабаева: плюси

Рік тому, 31 жовтня, на виборах міського голови переміг Олег Бабаєв. "ТелеграфЪ" вирішив проаналізувати роботу нового мера і вказати, що, на нашу думку, він зробив за рік корисного, а в чому помилився

Не дочекавшись оголошення офіційних результатів виборів, новообраний міський голова та його молода команда влаштували на площі Перемоги лазерне шоу з танцюючими скелетами. Адже 31 жовтня – це Halloween, свято нечистої сили. Деякі полохливі громадяни стверджували, що в місто прийшла нечиста сила і настане жах. Жах не настав. Як будь-яка нова команда, ця теж наробила і корисних справ, і помилок.

 

Спочатку про плюси:

 

Контроль за управляючими компаніями

Кременчуцькі управляючі компанії у 2008 році створювались кременчуцькими депутатами, чиновниками та членами їхніх родин. Тож, фактично, діяли вони безконтрольно і царювали у місті. Нині до влади прийшли інші депутати та інші чиновники. Вони захотіли контролювати чужі приватні компанії. Це пішло на користь кременчужанам – тепер управляючі компанії «Житлорембудсервіс» та «Добробит» оперативніше реагують на скарги. А мешканці – особливо моторні пенсіонери – навчилися скаржитися на компанії навіть в особистому блозі міського голови Бабаєва.


Дахи над головою

Рейд по крышамРейд по крышам


Дахи ми винесли в окремий абзац. Нас зрозуміє той, кому у власній квартирі на голову текла холодна дощова вода. Цього року відремонтовано 84 дахи, 52 – за кошти міського бюджету, 22 – за рахунок інвестиційної програми управляючої компанії «Житлорембудсервіс», 10 – за кошти «Добробиту». Мер міста особисто лазив по дахах – перевіряв якість виконаних робіт та засліплював громадянок сяйвом своїх новеньких черевиків. Чесно-чесно, черевики були такі лискучі, що кореспондент «Телеграфа» ще півдня мружилась від цього сяйва.

«Дайош тролейбуси!!!»

Міський голова віддає перевагу тролейбусам. Власне, він віддає перевагу «Мерседесу», але воліє, щоб кременчужани їздили в тролейбусах, а не у брудних маленьких маршрутках. Пан Бабаєв навіть обіцяв, що до Нового року на міських лініях працюватиме 55 тролейбусів. 55, схоже, не вийде, та все одно програма прогресивна. Тролейбуси – екологічно відносно чистий транспорт, до того ж, місткий.

 


«Пускай они хоть головой об стенку бьются!»

 

Маршрутка. Кременчуг.Маршрутка. Кременчуг.


– сказав міський голова і не дав водіям маршрутних таксі заробити зайвих 80 копійок – хлопці сподівались підвищити вартість проїзду з 2 гривень до 2,80. А деякі взагалі мріяли про
3,50. Не вийшло.


Ремонт пологового відділення 

 

Ремонт родильного отделения 2-й городской больницыРемонт родильного отделения 2-й городской больницы

 

У пологовому відділенні 2-ї міської лікарні зробили ремонт. Найбільшу суму виділив власник кондитерської фірми «Лукас». Та всі вагітні раків’янки дякують міському голові – він організатор. Грамотна робота.


Народ отримав «зрелища»! 

 

группа ДиОфильмы, выступление на День города в Кременчугегруппа ДиОфильмы, выступление на День города в Кременчуге

 

Хитрі римляни знали, що народу спершу треба дати «хлеба и зрелищ», а потім можна отримати від нього все, що завгодно. Українські політики перехитрили римлян – вони зрозуміли, що на певній стадії народу можна давати лише видовища, навіть без хліба. І мер та його молода команда дали кременчужанам День міста! Ефектне вийшло свято. Кременчуцькі підприємства, зціпивши зуби, віддали на нього 800 тисяч гривень – декому довелось сплатити по 100 тисяч. А дякує народ за свято міському голові пану Бабаєву. Як не дякувати, коли на сцені було написано «Вас вітає Олег Бабаєв». Грамотна робота.

 

Помилки, яких допустилася влада, на нашу думку, протягом року: (Роковини влади мера Бабаэва:мінуси)

 

Залишайте свою думку щодо роботи Олега Бабаєва на посаді мера у коментарях.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх