«Куди з Кременчука поділися великі автобуси?»

11.08.2011, 18:36 Переглядів: 2 891

 «Я в місті проживаю з 2000 року і пам'ятаю, що були ЛиАЗи, МАЗи, Сканії, ЛАЗи, ПАЗи, МАНи (гармошки) і т.д..."

«Я в місті проживаю з 2000 року і пам'ятаю, що були ЛиАЗи, МАЗи, Сканії, ЛАЗи, ПАЗи, МАНи (гармошки) і т.д. Де зараз весь цей транспорт? Чому його немає на маршрутах? Раніше на маршруті №9 в Крюків були рідкістю маршрутки, а зараз — автобуси».


Макієнко

 

«Рух встановлений в залежності від кількості пасажирів»


Відповідь: «На звернення гр. Макієнко в редакцію газети «Кременчуцький ТелеграфЪ» щодо недостатньої кількості автобусів великої пасажировмісності в м. Кременчуці повідомляємо, що в ринкових умовах протягом попередніх декількох років відбувалось постійне витіснення міського комунального транспорту приватними перевізниками. В таких умовах використання пасажирського транспорту малої місткості було більш рентабельним для цих перевізників. З появою великої кількості автобусів малого класу, автобуси великого класу не спроможні були витримати конкуренцію, і тому їх в місті ставало все менше. Владою протягом того часу не було вжито відповідних заходів з виправлення ситуації перевезення пасажирів.
Нині влада міста стурбована станом перевезення автобусами великої пасажировмісності, тому робить все можливе для збільшення таких автобусів. Розробляється програма розвитку комунального пасажирського транспорту в м. Кременчуці, в якій передбачено збільшення автобусів великого класу і зменшення автобусів малого класу.
Що стосується безпосередньо Вашого питання щодо маршруту № 9, то по маршруту курсують автобуси великої пасажировмісності, але їх рух встановлений в залежності від кількості пасажирів. Рух автобусів до 23-00 години по маршруту № 9 здійснюють автобуси особливо малої місткості, які повністю забезпечують перевезення пасажирів».

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх