Ремонт під'їздів буде в 2014 році (влада відповідає)

5.08.2011, 16:11 Переглядів: 2 719

- Я живу у Крюкові по вулиці Приходька, 26. У квартирі вогко, бо «пелена» з оцинкованого заліза на даху стала непридатною. І тече прямо по стіні. Ще ми хочемо, щоб наші під’їзди відремонтували хоча б один раз за 50 років.

Антоніна Миколаївна

 

Відповідь: щодо капітального ремонту покрівлі та під’їздів житлового будинку № 26 по вул. І. Приходька управління житлово-комунального господарства повідомляє:
План капітального ремонту житлового фонду на 2011 рік було складено у 2010 році згідно з наданими управляючими компаніями переліками об’єктів, які, на підставі показників технічних оглядів житлових будинків та окремих їх конструктивних елементів, потребують невідкладного капітального ремонту.
Оскільки станом на 26.07.2011 звернень до ТОВ «Добробит» від мешканців цього будинку щодо ремонту покрівлі не надходило, то роботи з капітального ремонту будинку № 26 по вул. І. Приходька на 2011 рік не заплановані. Управління житлово-комунального господарства виконкому міської ради взяло на контроль Ваше звернення до газети і технічний стан покрівлі будинку за вказаною адресою буде обов’язково обстежено. При необхідності при складанні проекту плану з капітального ремонту житлового фонду на 2012 рік роботи з ремонту покрівлі будуть враховані.

 

Стосовно ремонту під’їздів цього будинку, то, відповідно до графіка, ремонт всіх 3-х під’їздів будинку ТОВ « Добробит» заплановано виконати в 2014 році.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх