«Коли на Кіровоградській зроблять умови для торгівлі?» (влада відповідає)

5.08.2011, 16:02 Переглядів: 2 666

Редакція "Кременчуцького Телеграфу" запропонувала читачам поставити питання, які вони хотіли б задати меру, та отримати відповідь на сторінках газети. Продовжуємо публікувати відповіді.

- На вулиці Кіровоградській у Крюкові розміщений ринок (2 ряди залізних столів на відстані 3-х метрів від тротуарів). Під відкритим небом біля проїжджої частини на брудних столах продають м'ясо, сало, ковбасу і молочні продукти (сир, сметану, молоко). Фури не можуть проїхати, бо припарковані авто. Навіть легковики не можуть між собою розминутись, вимушені пропускати один одного. При цьому з продавців береться платня. Особисто я не проти торгівлі - я проти безладу. Коли на Кіровоградській зроблять умови для торгівлі?

Макієнко


Відповідь: Звернення громадянина Макієнко... розглядалося комісійно з виїздом на місце заступником начальника управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики Клюшніченко Н.Я., начальником управління ветеринарної медицини в м. Кременчуці Сливкою Г.В., фахівцем відділу гігієни харчування Кременчуцької міської санітарно-епідеміологічної станції Усенко Ю.Б.

 

Торгові ряди належать ТОВ «Кременчуцька торгова гільдія», тому перевірка здійснювалась у присутності директора ринку «Центральний» Пономарьова К.В.
У відповідності до рішення сесії міської ради від 28 липня 2009 року у користуванні ТОВ «Кременчуцька торгова гільдія» перебуває земельна ділянка для експлуатації та обслуговування пересувної малої архітектурної форми - комплексу торгових пристроїв для реалізації овочів та фруктів.

 

У ході перевірки встановлено, що торгівлю салом, м’ясом, молочними продуктами громадяни здійснювали з порушенням ветеринарно-санітарних норм. Мала місце реалізація продуктів харчування з землі та автотранспорту. Не створені умови для дотримання правил особистої гігієни продавцями (водопровідно-каналізаційна мережа, туалет відсутні). Відсутні умови для проведення ветеринарно-санітарної експертизи продукції. На момент перевірки припарковані машини не заважали проїжджати автотранспорту по вул. Кіровоградській.
Керуючись Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та з метою недопущення харчових отруєнь серед населення міста генеральному директору ТОВ «Кременчуцька торгова гільдія» Холоду Є.М. направлено листа щодо використання у подальшому торговельних пристроїв за призначенням.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх