«Дах і досі тече, коли його відремонтують?» Олег Бабаєв, будучи нардепом, обіцяв взяти питання під особистий контроль...

29.07.2011, 16:50 Переглядів: 2 975 Коментарів: -1

Я живу на 5-му поверсі на вулиці Переяславській, 46. Тече дах, під час злив у квартирі потоп...

Я живу на 5-му поверсі на вулиці Переяславській, 46. Тече дах, під час злив у квартирі потоп, і так багато років. Звертався ще тоді, коли були ЖЕПи — безрезультатно. У минулому році я звертався до Вас, Олег Мейданович, як до народного депутата. 5 жовтня мені надана відповідь, що Вами питання взяте під особистий контроль. Але дах і досі тече, коли його відремонтують?


Олександр Дядик

 

Відповідь. «На звернення гр. О. К. Дядик щодо ремонту покрівлі над квартирою № 88 житлового будинку № 46 по вул. Переяславській управління житлово-комунального господарства виконкому міської ради повідомляє, що всі питання, пов’язані з наданням послуг з утримання будинку та прибудинкової території, обумовлюються відповідним договором між товариством та власниками квартир (квартиронаймачами) будинку.

 

Цей житловий будинок знаходиться на обслуговуванні ТОВ «Добробит». Вищевказане товариство проводить поточний ремонт конструктивних елементів будинку, який виконується виключно за кошти, що надходять від його мешканців на підставі висновків весняно-осінніх оглядів житлового фонду та заяв від мешканців будинку. Тому, для своєчасного виконання заявок на ремонт конструктивних елементів будинку, що стосується квартир (ремонт покрівлі над квартирою та інше), власникам квартир рекомендуємо особисто звертатись безпосередньо до товариства. На теперішній час за інформацією ТОВ «Добробит» звернень від гр. Дядик О.К. щодо ремонту покрівлі над його квартирою до них не надходило.
ТОВ «Добробит» доручено в термін до 26.08.2011 розглянути порушене у зверненні питання та визначитись щодо необхідності та терміну виконання ремонтних робіт.
Для забезпечення контролю за кількісними та якісними показниками послуг, що надаються ТОВ «Добробит», визначення черговості проведення поточного ремонту, Ви можете створити будинковий комітет. Для цього необхідно мешканцям будинку провести загальні збори і обрати будинковий комітет та його голову. Протокол загальних зборів та клопотання направити до виконкому Крюківської районної ради для реєстрації відповідного органу самоорганізації населення.»

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: -1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх