Горішньоплавнівські робототехніки, яких підтримує Ferrexpo, здобули чергові перемоги

20.02.2024, 12:02 Переглядів: 465 Новини компаній

За звання кращих онлайн-турніру FIRST LEGO League змагалися між собою найуспішніші українські команди з роботехніки

Минулої суботи, 17 лютого, оголосили переможців відбіркового онлайн-турніру FIRST LEGO League. Так, команда з Горішніх Плавнів PRIME ROBOTICS (учні ЗОШ № 1, тренер Олександр Роман) стали абсолютними чемпіонами відбіркового онлайн-турніру FIRST LEGO League Challenge. Онлайн-фестиваль FIRST LEGO League Explore у номінації «Краще рішення» приніс відзнаку й команді роботехніків ЗОШ № 1 «Робокотики» (тренер Віталій Роман).

За звання кращих змагалися між собою найуспішніші українські команди з роботехніки, які презентували під час заходу власні проєкти й узяли участь у Грі роботів. Усе це відбувалося онлайн, і глядачі, які підключилися до прямої трансляції турніру, отримали масу позитивних емоцій від перегляду та вболівання за «своїх».

 

Завдяки фінансуванню залізорудної компанії Ferrexpo з активами на Полтавщині стало можливим відкриття класів робототехніки в загальноосвітніх і навіть дошкільних навчальних закладах Горішніх Плавнів. Крім фінансування ремонтних робіт з використанням сучасних і екологічних будівельних матеріалів компанія подбала про придбання необхідного обладнання — комп’ютерної техніки й комплектів LEGO, що дало змогу започаткувати заняття з робототехніки й готувати дошкільнят та школярів до успішної участі в змаганнях з робототехніки всеукраїнського й міжнародного рівнів. Соціально відповідальні підприємства компанії звикли дбати не лише про виробничі показники, а й про підтримку підростаючого покоління, заохочення до STEM-дисциплін та розвиток розумових здібностей майбутніх лідерів громад, — наголошують у Ferrexpo.

Автор: Аліса Котова Джерело фото: Горішні Плавні Online
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх