На Полтавщині профінансують десять ветеранських бізнес-проєктів — ОВА

2.05.2024, 19:32 Переглядів: 778

 

На власні справи військовим виділять 14,9 млн грн 

Десять ветеранських бізнес-проєктів з Полтавщини отримають грантові 14,9 мільйона гривень на реалізацію. Про це повідомляє голова Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін.

Кошти нададуть військовим у рамках програми «Варто почати власну справу». 

— Наша область посіла друге місце за кількістю переможців конкурсу. Переважна більшість підприємницьких ініціатив — у сфері сільського господарства. Від вирощування культур до логістичних послуг, — розповів Філіп Пронін.

За його словами, з усієї України надійшло понад 210 заявок. З них обрали 85 кращих проєктів, на які виділять понад 110 млн грн.

Також Філіп Пронін додав, що ветеранський бізнес є соціально відповідальним. Його створення не лише стимулюватиме економіку, а також позитивно впливатиме на адаптацію захисників і захисниць.

Нагадаємо, прийом заявок на участь у програмі «Варто почати власну справу» стартував 6 березня і тривав до 18 березня. За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи ветерани та їхні родини могли отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

Також нещодавно «Кременчуцький Телеграф» розповів про досвід ветерана з Кременчука Дмитра Брильова, який скористався такою ж програмою та відкрив за державний кошт свою справу — шиномонтажну майстерню.


Автор: Яна Гудзь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх