Двоє кременчужанок виконали норматив майстра спорту з художньої гімнастики

23.11.2015, 18:00 Переглядів: 3 158

Двоє кременчужанок виконали норматив майстра спорту з художньої гімнастики

Вихованки ДЮСШ-1 Анна Кім (на фото) та Альона Бакалвіна у командному заліку посіли 18 місце

У Сумах відбувся командний чемпіонат України з художньої гімнастики, в якому виступила збірна Полтавщини. У чемпіонаті взяли участь 580 чоловік з 22 команд країн. Як повідомляє прес-служба Крюківської райради, участь у цих змаганнях взяла і команда ДЮСШ-1.

 

Кращого результату серед наших землячок в особистих першостях командного чемпіонату досягла Анна Кім із Кременчука, яка виконала норматив майстра спорту України, набравши 92,300 бали у багатоборстві.

 

Кременчужанка у першості з багатоборства за програмою майстрів спорту (119 учасниць) посіла 21-ше місце і опинилася навіть на першій сторінці підсумкового протоколу у цій номінації.

 

Кім Анна гімнастикою займається вже 11 років. Навчалася Анна під керівництвом тренерів: Тетяни Свороб, Наталії Борисової, Елли Карпачової, Ірини Смірнової. Зараз 16-річна Аня навчається в ліцеї при педагогічному училищі Кременчука.

 

Також на чемпіонаті України з художньої гімнастики виконала норматив майстра спорту ще одна наша спортсменка - Альона Бакалвіна. Дівчина 8 років тренувалася в ДЮСШ-1, закінчила училище олімпійського резерву в Білій Церкві, зараз навчається на 2 курсі Київського національного університету фізичної культури.

 

Збірна Полтавщини у загальнокомандній першості чемпіонаті України посіла 18 місце. При цьому спортсмени Полтавщини не виступали у 3-х видах програми із 8-ми.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх