Сім’я кременчуцьких поетів видасть друком дві поетичні збірки

24.06.2016, 08:30 Переглядів: 1 754

Сім’я кременчуцьких поетів видасть друком дві поетичні збірки

Кошти на друк книжок виділили з цільового фонду міської ради

Сьогодні, 23 червня, стало відомо, що сім’я кременчуцьких поетів, членів спілки літераторів “Славутич”, Микола Решетняк та його мати Лілія Решетняк, видадуть свої поетичні збірки. 4 500 гривень на їх друк виділили з цільового фонду міської ради на сьогоднішньому засіданні міськвиконкому.

 

Як повідомив “Телеграфу” у телефонній розмові сам письменник, збірка “Дочекалася мати синочка” складається з двох розділів: у першому зібрані вірші написані українською мовою, а у другому — російською. На 87-ми сторінках автор зібрав поезію на різноманітну тематику, призначену для дітей та дорослих, над якою Микола працював 1,5 роки.

 

Це не перша його книжка, що буде видана друком. В арсеналі письменника, члена літературних клубів “Журавушка” та “Цвіт калини”, уже є дитячі та “дорослі” книжки. Також у співавторстві з мамою він видав збірку “духовної поезії” “Колокольній звон”.

 

Збірка, яку планує видати Лілія Йосипівна, носить назву “Побачити обрій зумій”. У ній також зібрана поезія авторки, написана українською та російською мовами, розміщена на 140 сторінках.

 

- Ми поки що не обрали у якій саме типографії друкуватись, але виділених коштів нам вистачить, - говорить Лілія Решетняк.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх