Коли повалять Путіна і що буде з грошима українців

4.01.2015, 08:30 Переглядів: 14 939

Коли повалять Путіна і що буде з грошима українців

Астрологи розповіли, що нам очікувати у 2015 році

Зірки кажуть, що гривня буде падати... разом з доходами українців

 

2015 рік у багатьох із нас викликає не дуже добрі передчуття. На Сході йде війна, гривня падає, стан економіки погіршується. Що буде з усім цим – ніхто не знає. Але є люди, які, дивлячись на зірки та планети, можуть спрогнозувати, що на нас чекає у наступному році.

 

Зірки пророкують третій Майдан

 

Астролог Влад Росс:

– Україна перебуває у переддефолтному стані, гривня буде і далі падати. 16 гривень за долар – це лише рубіж до Нового року, який може протриматися до лютого, а можливі песимістичні прогнози – 20-22 грн/дол.

 

Гривня, навесні особливо, якщо знову відновляться воєнні дії, може вкотре завалитися. Зима повинна бути спокійна, але холодна – аж до 20 градусів морозу, особливо після 25 грудня. І, незважаючи на те, що хотілося б економити газ – доведеться його витрачати.

За рівнем життя в українців буде лише погіршення, тільки все гірше і гірше. При цьому до середини року це буде провальне погіршення, потім ситуація дещо стабілізується. Особливо після відходу прем'єра Арсенія Яценюка від влади. У нього, якщо чесно, провальний рік, і небезпека повторення Майдану або міні-Майдану у жовтні – листопаді.

 

Таке обурення дійсно може бути через неспроможність уряду, що спостерігатиметься й надалі. Поки Яценюк при владі – реформ не буде.

Можливий технічний дефолт через те, що Україна не зможе оплачувати взяті кредити, тому зараз, звичайно, людям краще притримати валюту, тому що ще може бути погіршення ситуації і буде остаточно зрозуміло, що нинішній уряд не справляється з функціями, а тим більше з реформами. Реформи почнуться лише після нового Майдану, швидше за все. Це буде восени.

 

Астролог Тетяна Свобода:

 

– Перше півріччя буде напруженим. Але в цілому влітку зникатимуть проблеми і ситуація покращиться, тому що планета, яка управляє наступним роком – це Юпітер, це дуже вдала планета – королів, удачі, щастя, розширення, везіння.

 

Наступний рік обіцяє, особливо людям вогняних зодіакальних знаків або тим людям, чиї особисті планети у вогняних знаках, дуже хороші перспективи в розвитку і розширенні бізнесу, співпраці з закордонними партнерами. Матеріальне становище багатьох українців також буде поліпшуватися. Хтось змінить роботу, у когось буде кар'єрне зростання, розширення бізнесу, процвітатиме сімейний бізнес, особливо у Терезів. Енергії для цього сприятливі.

 

Астролог Людмила Халанська:

– Осінь традиційно для України – це сприятливий період, недарма грали весілля завжди у жовтні, на початку листопада. Не стане винятком і осінь 2015 року. Вона буде сприятлива не лише для весіль, але й для укладення контрактів, для великих покупок, угод. Але поліпшення, якісний прорив для України настане у 2017-2018 роках. Це буде ідеальний час для реформ, ось тоді вони запрацюють і дадуть ефект, результат, тому що зараз ще буде багато труднощів і перешкод. Буде багато змін і в психології, у ставленні людей один до одного, до суспільства.

 

У Путіна все буде погано, і війна закінчиться

Коли повалять Путіна і що буде з грошима українців


Астролог Влад Росс:
– Путіна повалять у 2017 році. У Росії буде такий самий Майдан, як і в Україні. Народ просто його скине одразу й назавжди, якщо не буде до цього на нього замаху.


Путін не може просидіти при владі більше ніж аметонівський цикл затемнень (18 років). Він прийшов на фатальному затемненні, яке було видно в усій Європі, в тому числі і в Москві, і в Києві. І він був призначений наступником саме в аурі цього затемнення – 9 серпня 1999 року.


Якщо людина приходить на фатальному затемненні (а затемнення – це завжди фатум, рок), то вона повин­на піти на ньому, тому що затемнення скидає людину – саме те, на якому людина приходить до влади.


Тут ще й цикл другого Чорного Місяця. У Путіна за датою і часом народження в Будинку влади перебували Плутон і Чорний Місяць – символ темних сил, негативу. Тому він приведений до влади темними силами, негативними силами. Рано чи пізно ці темні сили його і зжеруть. Тому майбутнього після 2017 року я у Путіна не бачу, йому залишилося вкрай мало правити.


Поки при владі Путін, ситуація у відносинах Росії з Україною буде лише погіршуватися. Але ми знову почнемо один одного називати друзями після відходу Путіна. І ми знову будемо любити один одного і дбайливо, милостиво ставитися. Але поки Путін при владі, це розмежування буде лише наростати, аж до того, що дійсно буде поставлена стіна на кордоні тощо.


Астролог Людмила Халанська:
– У Путіна все погано. У нього негативний гороскоп на найближчі кілька років. Оскільки дати смерті ніколи не буває у гороскопі, її вирахувати не можна, але є дуже багато негативу, який діє на нього в усіх сферах життя. Найближчий період буде для нього найбільш негативним. Потім влітку (в кінці травня – початку червня) у нього станеться щось особисте, можливо, зі здоров'ям, може навіть з якимось отруєнням. Там задіяний Нептун, який асоціюють з отрутою, ліками тощо. Але він це подолає. Однак до січня 2016 року відбудеться те, чого ми всі так чекаємо.


Астролог Ганна Цуркан:
– Путін почав війну з Україною у дуже поганий для себе час. Марс тоді перебував у знаку Терезів. А оскільки ця війна розпочата агресивно, без оголошення, нечесно і несправедливо, то Терези цього не люблять. А Марс був у гостях у Терезів і був дуже слабкий.
Путіна чекають великі випробування за станом здоров'я. Марс його покарає. І є ще таке поняття, як квадратура Урану до Плутона. Якщо людина не проводить реформ, не приносить своїх жертв, не очищає свою свідомість від бруду, а жертви наносить іншим людям, то Плутон дуже карає за це, іноді навіть знищує.
Також там буде перевірка Чорного та Білого Місяців, оскільки йому виповнюється 63 роки (цикл планети Білий Місяць становить сім років, а 63 – це сім на дев'ять) і його будуть перевіряти на добрі справи і карати за злочини, за спокуси, які він дає своєму народові, тому що він спокушає їх на війну з братами. До кінця 2015 року він повинен зникнути. Куди? Побачимо, куди його заженемо в кут.

Автор: alexeyladyka
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх