Кременчук 2 місяці буде наводити лад

15.03.2015, 12:00 Переглядів: 4 744

З 16 березня по 16 травня 2015 року у місті оголошено двомісячник чистоти і порядку

У Кременчуці з 16 березня по 16 травня оголосили двомісячник чистоти, про це повідомляє прес-служба міськвиконкому.

 

ХТО ЩО МАЄ РОБИТИ

Відповідно до рішення виконавчого комітету, протягом двомісячника чистоти керівники підприємства та організацій повинні забезпечити наведення порядку на прилеглих та закріплених територіях.

 

Керівникам організацій і установ, відповідальних за утримання об’єктів культурної спадщини та КП «Спеціалізований комбінат ритуальних послуг» доручено виконати роботи з поточного ремонту та впорядкування братських могил, обелісків, пам’ятників та пам’ятних дошок.

 

Комунальне підприємство «Благоустрій Кременчука» має провести комплексні заходи з впорядкування території парків, скверів, інших територій, які належать до земель комунальної власності.

 

Управляючі компанії повинні привести у належний стан цоколі будинків, паркани, прибудинкові території, дитячі майданчики, що перебувають на їх утриманні, залучити мешканців до впорядкування дворових територій.

 

КАТП-1628 виконуватиме роботи з очищення прибордюрної частини шляхів від піску та бруду, контролюватиме порядок прийому вуличного сміття та гілля від комунальних підприємств, бюджетних організацій і установ, промислових підприємств міста з метою недопущення змішування та вивантаження вуличного сміття та гілля разом з побутовими відходами.

 

Комбінований центр телекомунікації № 334 Полтавської філії ПАТ «Укртелеком», Кременчуцькій філії ПАТ «Полтаваобленерго», КП «Теплоенерго», КП «Кременчукводоканал» повинні відновити асфальтове покриття у місцях виконання ремонтних робіт на підземних інженерних мережах, які розташовано на території пішохідних зон вулиць міста, автошляхах. Ці підприємства також мають забезпечити закриття відкритих колодязів на інженерних мережах зв’язку та тепло,- водо,- електропостачання, що перебувають на балансі підприємств, відповідно;

 

Виконавчі комітети Автозаводської та Крюківської районних рад у відповідності до наданих повноважень проводитимуть заходи щодо належного санітарного утримання зупинок громадського транспорту, а також розроблять план заходів з ліквідації стихійних звалищ та рейдів-перевірок стану міських зупинок громадського транспорту.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх