Кременчужанин пройшов на «Х-фактор»

7.07.2011, 09:50 Переглядів: 7 389

Кременчужанин пройшов на «Х-фактор»Артему Карпенко троє з чотирьох суддів сказали «Так!».

Кременчужанин пройшов на «Х-фактор»

19 річний кременчужанин Артем Карпенко співатиме на всю країну у шоу «Х-фактор». Свою путівку у тренувальний табір він виборов 30 червня у Києві. Судді підкреслили малий досвід нашого земляка, проте дозволили продовжити боротьбу, об’єднавшись з кимось у дует чи тріо.

Артем Карпенко, 19-річний хлопець, котрий колись переміг у проекті «Сім нот», який проводив супермаркет "Простор" в партнерстві з газетою «Кременчуцький Телеграф» , тепер візьме участь у найбільшому українському конкурсі співаків «Х-фактор». На радощах Артем завітав до редакції і поділився своїми позитивними враженнями та планами на майбутнє.

Новина про те, що хлопцю дали шанс заспівати перед суддями «Х-фактору», застала Артема у Криму, де він співом заробляв собі на подальше навчання.

– Ми вночі виїхали до Києва, щоб у дев’ять бути на кастингу, і чекали до вечора, – розповідає про враження наш земляк. – Конкурсанти всі були якісь сковані, а ми із підтримкою (мама, друзі) сіли вп’ятьох та почали співати українських пісень. Це дуже допомогло. Потім хтось приєднався.

Ближче до виступів співаків роз’єднали із групою підтримки – для більшої емоційності.

– Перед сценою побачив Оксану Марченко, – згадує свої враження Артем, – вона посміхалася, щось мені казала, а я був у ейфорії від хвилювання перед виходом.

«Сосєдов сказав, що я поганий хлопчик»

Артем заспівав відому композицію «Адажіо Альбіоні». Судді вимкнули свої мікрофони і почали радитися. Після цього Ёлка (вона найбільше до вподоби нашому конкурсантові – ред.) порадила заспівати другу пісню.

– Це була «Larger Than Life» з репертуару Backstreet Boys, – каже Артем. – Після цього Сергій Сосєдов сказав, що я поганий хлопчик і не вмію співати. Від Ёлки ж я почув, що врятував себе другою піснею.

Репер Серьога згодився із Сосєдовим, але всеодно сказав «Так», бо побачив у юному співакові велике бажання бути на сцені. Ігор Кондратюк заявив, що скаже «Так» лише за умови, якщо Артем співатиме у дуеті, або у тріо. Хлопець, звісно ж, погодився і з трьома позитивними відповідями повернувся додому.

Як бачиш свою карєру?

– Поки у мене є тільки величезне бажання кудись пробитися. У минулому році для мене було значною перемогою просто взяти участь у «Караоке на майдані». Я все життя хотів там побувати. Для мене це все – новий світ. Я тільки починаю. Поки вдало.

Плануєш перемогти в «Х-факторі»?

– Для мене перемога вже те, що я потрапив на телекастинг! Я не думаю, що виграю шоу, але це дасть мені величезний досвід. Для мене один знімальний день – як місяць життя – дуже емоційно важко. Ти не розумієш, що потрібно робити, а треба вийти і витримати все це. Не просто вийти на сцену міського палацу культури і заспівати. Перед тобою сидять професіонали. Ці люди тобі будуть говорити правду. Ніхто не скаже: «Ой, який гарний хлопчик, ой, як гарно співає». Я не професіонал. Вони це підкреслили.

ПРО СПІВАКА

Музикою Артем займався із дитинства. Щоправда, закінчив не музичну школу, а «співочу дворову». У школі професійно займався танцями (кандидат у майстри спорту). Коли вступив до льотного коледжу, то почав співати на сцені. Через це із батьками була справжня війна. Голос хлопцеві поставила викладач із МПК Ольга Алєксєєва. Після закінчення «льотки» Артем планує поступити до музичного училища ім. Рейнгольда Глієра в Києві. Звідти вийшли такі зірки, як Таїсія Повалій та Тіна Кароль.

До речі, як стало відомо ’’Телеграфу’’, ще один наш земляк співатиме у шоу – Роберт Симонян. Йому теж на кастингу сказали три «Так!». Про нього ми напишемо трохи пізніше.

 

Артем також брав участь в шоу ’’Кременчук має талант’’. На відео - його виступ

Фото з ’’Х-фактору’’

Кременчужанин пройшов на «Х-фактор»

Артем з мамою

Кременчужанин пройшов на «Х-фактор»

Інтерв'ю



<!-- http://www.telegraf.in.ua/kremenchug/2011/07/07/news_16550.html -->
 
Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх