Атлет Олександр Невмивако повернув рекорд України в Кременчук

26.10.2017, 08:35 Переглядів: 3 897

Атлет Олександр Невмивако повернув рекорд України в Кременчук

Кременчужанин підняв штангу 95 кг на 94 рази (усього 8 тонн 930 кг)

22 жовтня у Києві відбувся «Міжнародний чемпіонат з жиму лежачи, підйому на біцепс та багатоповторному жиму». У змагання брали участь атлети з різних міст України та закордоння.

 

Кременчук на змаганнях представив Олександр Невмивако у дисципліні багатоповторний жим. Він встановив новий рекорд у ваговій категорії 90-100 кг - піднявши штангу 95 кг, та побив попередній на 27 разів, який також належав йому.

 

Головна ціль була не лише виграти свою номінацію, а здобути перемогу в абсолютному залікові, де абсолютні переможці у багатоповторному жимі визначаються за максимальною кількістю разів вижатої штанги в незалежності від вагової категорії. Це було не просте завдання, атлет Юра Хіміч з Вінниці підняв штангу 80 кг 91 раз забравши попередній абсолютний рекорд України в Олександра Невмивако, що складала 67 разів. Завдання стояло не просте: підняти вагу в 95 кг за 5 хвилин, які дають на вправу більше ніж це зробив Хіміч. Кременчужанин впорався, повернувши собі абсолютний рекорд та підняв штангу 95 кг на 94 рази (усього 8 тонн 930 кг), завдяки цьому нові золоті медалі знову приїхали в Кременчук.

 

- Досягти таких результатів без допомоги свого тренера в СК «Нафтохімік» Сіхаєва Юрія Павловича, я б не зміг. Завдяки його невтомній праці, кожен раз мені вдається перевершити свої рекорди та своїх конкурентів. Також за допомогу в організації своєї поїздки, дякую керівництву ПАТ «Укртатнафта» - додав спортсмен.

 

Атлет Олександр Невмивако повернув рекорд України в Кременчук

 

Атлет Олександр Невмивако повернув рекорд України в Кременчук

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх