26 жовтня у Кременчуці стартує чемпіонат України з більярду

25.10.2017, 11:11 Переглядів: 2 687

26 жовтня у Кременчуці стартує чемпіонат України з більярду

Відбір на командний чемпіонат світу "Вільна піраміда" триватиме з 26 до 29 жовтня

26 жовтня у Кременчуці стартує Чемпіонат України серед чоловіків та жінок "Вільна піраміда". Змагання триватимуть до 29 жовтня у клубах «Buffalo» та «Bingo».

 

Після закінчення Чемпіонату України «Вільна піраміда» серед чоловіків і жінок в відбудеться відбірковий турнір, фіналісти якого зможуть виступити на командному чемпіонаті світу з вільної піраміди в Росії.


Умови відбору:

1. До участі в відборі, як серед чоловіків, так і серед жінок, допускаються пари, що складаються з гравців, які взяли участь в особистому чемпіонаті України з вільної піраміди і які протягом 2017 року брали участь в офіційних турнірах ФСБУ по Піраміді.

 

2. Пари формуються самими гравцями.

 

3. Україна надана квота - три команди в чоловічому турнірі і дві - в жіночому. Команди-фіналісти відбіркового туру (по дві пари серед чоловіків і жінок) зможуть виступити на чемпіонаті світу за рахунок Національної федерації. Ще одну квоту серед чоловіків зможе отримати пара, яка посіла третє місце в чоловічому відбірковому турнірі (при необхідності буде проведено матч за третє місце).

 

4. Формат турніру. Перший етап: кваліфікація по сітці до двох поразок до визначення 8 (4) команд. Другий етап: плей-офф. Дистанція матчів: чоловіки - до 5 перемог (фінал - до 6), жінки - до 4.

 

5. У тому випадку, якщо Україна отримає додаткову квоту, вакантні місця зможуть зайняти тільки ті пари, які брали участь у відборі. Спортсмени, які не брали участі у відборі, жодним чином не зможуть виступити на чемпіонаті світу. Винятком є пари, сформовані з юніорів, які на момент проведення відбору брали участь у Першості світу з Вільної піраміди (30 жовтня - 3 листопада, м. Москва).

Теги: більярд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх