Інтернет-провайдер прокоментував указ Порошенка про блокування російських соцмереж

16.05.2017, 13:47 Переглядів: 10 010

Співвласник інтернет-провайдеру "Тріолан" Володимир Сидоренко прокоментував указ президента Петра Порошенка щодо введення санкцій відносно російських компаній та їх "дочок"

Один з найбільших інтернет-провайдерів прокоментував "Економічній Правді" указ Порошенка щодо введення санкцій відносно російських компаній та їх "дочок". Співвласник інтернет-провайдеру "Тріолан" Володимир Сидоренко зазначив, що не знає наскільки це рішення взагалі піддається реалізації.

 

- Почув буквально 10 хвилин тому, складно сформулювати думку не чисто з точки зору ставлення до указу, а з точки зору його реалізації", - заявив Сидоренко.

 

Як зазначив співвласник інтернет-провайдера, він поставив завдання інженерам.

 

- Зараз ситуація така, ми взагалі ніякий трафік мережі не аналізуємо і не блокуємо. Це як труба, що там йде - ми не знаємо. Як тепер виявляти, що блокувати, а що не блокувати?, - зазначив Сидоренко.

 

За його словами, для початку компанія повинна зрозуміти, наскільки це взагалі "технічно підйомно".

 

- Тому що якщо ми не зможемо цього зробити - то тут хоч закони, хоч не закони, а як це зробити? Звичайно, ми зараз думаємо про реалізацію цього закону і як його виконати, але завжди ж є можливість - vpn, proxy, і ще різні способи - як людина може отримати цей доступ, - прокоментував Сидоренко. - Будемо вивчати, як це рішення буде застосовуватися: чи будуть перевірки, штрафи, і як вони будуть це доводити.

 

Нагадаємо, Порошенко ввів у дію рішення РНБО про санкції проти фізичних та юридичних осіб. Зокрема, під санкції потрапили Яндекс, Вконтакте та Одноклассники та бухгалтерська програма 1С.

 

 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх