«Кременчук» за крок до чемпіонства

3.03.2017, 08:31 Переглядів: 2 409

«Кременчук» за крок до чемпіонства

Кременчуцькі хокеїсти перемогли "Дженералз"

2 березня хокеїсти "Кременчука" виграли у київського "Дженералз" 10:2. Як повідомляє прес-служба клубу, кременчуцька команда з 96 очками за тур до закінчення регулярки продовжують лідирувати в турнірній таблиці.

 

 

Вже у стартовому періоді кременчуцька команда вела з рахунком - 4:0. Як не старалися підопічні Олександра Сеуканда нав'язати боротьбу Кременчук, врешті-решт нічого у них так і не вийшло. Уже в першому періоді господарі чотири рази розписалися у воротах Євгена Напненко. По разу відзначилися Тимур Гриценко і Володимир Романенко, а дубль на свій рахунок записав Артем Гніденко. У другому періоді Кременчук лише збільшив розрив у рахунку, двічі реалізувавши чисельну більшість. Авторами голів стали Ігор Коваленя й Ілля Коренчук. Господарі не зупинялися й в останні 20 хвилин матчу і продовжували активно йти вперед. У дебюті заключного періоду Георгій Кіча вразив ворота Дженералз, на що кияни зуміли відповісти голом капітана Андрія Татаренка. Але і це було не все. Дубль Віталія Кірющенкова і шайба Максима Слиша довели рахунок до двозначного, а за лічені секунди до кінця Олексій Костюк зумів закинути другу шайбу гостей в цьому поєдинку.

 

«Кременчук» - «Дженералз» - 10:2 (4:0; 2:0; 4:2)

Судді: А. Севрук, О. Серебряков, А. Кузьмінський

Кременчук: Петров (Петленко). Башко - Андрейків, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Варивода, Савицький - Дегтярьов. Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіча - Гніденко - Кірющенков, Гаврик - Гриценко - Коваленя, Луговий - Карпенко - Бойков.

Дженералз: Напненко (Любимов). Татаренко - Скрипець, Шпак - Сірченко, Порупа - Бойових. Безуглий - Черненко - Янішевський, Овчинников - Костюк - Генералів, Шиманський - Дворник - В. Двірник, Поліщук.

Шайби: 1:0 - Гриценко (Коваленя, Гаврик), 5:15, 2:0 - Гніденко (Кіча, Кірющенков), 7:14, 3:0 - Гніденко (Коваленя, Кіча), 17:24, 4:0 - Романенко (Коваленя, Гриценко), 18:13, 5:0 - Коваленя (Гаврик-більш), 25:38, 6:0 - Коренчук (Андрейків, Слиш-більш), 32:50, 7:0 - Кіча (Гніденко, Кірющенков), 41:38, 7:1 - Татаренко (Янішевський, Скрипець-більш), 42:29, 8:1 - Кірющенков (Ігнатенко, Ісаєнко-більш), 44:59, 9:1 - Кірющенков (Романенко), 49:44, 10:1 - Слиш (Коренчук), 59:01, 10:2 - Костюк (Бойових, Овчинников), 59:45.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» за крок до чемпіонства

 

Нагадаємо, що в останньому 40 турі регулярного чемпіонату УХЛ "Кременчук" зіграє 4 березня в гостях з "Білим Барсом". Початок поєдинку о 14:00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук", Ірина Василенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх