У Кременчуці три дні відбуватиметься «Вільний Донбас» (уточнено)

31.07.2015, 15:32 Переглядів: 4 216

У Кременчуці три дні відбуватиметься «Вільний Донбас»

Із 30 липня по 1 серпня відбудеться цикл культурно-освітніх заходів: «Український Донбас». У перший день жінки переселенки та кременчужанки проведуть майстер-клас із декупажу, другого дня доктор філософських наук з Луганська презентує власну книгу «Роздуми про луганську Вандею», а третього дня – показ фільму про Донецьк і Луганськ – «Відторгнення. Битва за Україну». На всі заходи вхід вільний

У Кременчуці три дні на базі відділу мистецтв ЦБС для дорослих імені Горького відбуватиметься «Вільний Донбас».

 

Із 30 липня по 1 серпня для кременчужан проходитиме цикл культурно-освітніх заходів:. У перший день жінки переселенки та кременчужанки проведуть майстер-клас із декупажу, другого дня доктор філософських наук з Луганська презентує власну книгу «Роздуми про луганську Вандею», а третього дня – показ фільму про Донецьк і Луганськ – «Битва за Україну». На всі заходи вхід вільний

 

ПРОГРАМА:

 

30 липня

17:00-19:00 (вул. Щорса, 66/13) Майстерня «Творчість дарує тепло рідного дому» за участі ініціативи «АртДом», що об’єднала жінок переселенок та кременчужанок. Майстер-клас з декупажу. Організатори забезпечують учасників необхідними матеріалами для творчості. Вхід вільний.

 

31 липня

16:00-18:30 (вул. Щорса, 66/13) Зустріч з доктором філософських наук, професором і активістом з Луганська Олександром Єременком та презентація його книги філософської публіцистики «Роздуми про луганську Вандею». Вхід вільний.

 

Довідка:

Книга «Роздуми про луганську Вандею» - це філософська рефлексія Олександра Єременка на події 2014 в Україні. Основний зміс книги – обґрунтування високої значущості європейських цінностей, спроба захистити їх від стихії радянської свідомості, що дрімала в душах мешканців Донбасу.

 

2 серпня

15:00-17:00 (вул. Щорса, 66/13) Показ документальної стрічки «Відторгнення. Битва за Україну», присвяченої подіям у Донецькій та Луганській областях минулої весни. Вхід вільний.

 

Довідка:

Цей фільм - результат співпраці ініціативи Євромайдан SOS, Київського Будинку прав людини, Центру Громадянських Свобод та інтернет-каналу Ukrlife.tv. Прем’єра фільму відбулася в Києві 5 червня. З того часу він був показаний у Братиславі, Брюсселі, а також у Сєвєродонецьку.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх