Сумні новини: у Кременчуці поки що не буде Ейфелевої вежі

7.07.2015, 17:45 Переглядів: 3 993

Сумні новини: у Кременчуці поки що не буде Ейфелевої вежі

Проект «Ейфелева вежа в Кременчуці» - тимчасово заморожується. Причина – за тиждень до презентації організатори зібрали лише 4,5% необхідних коштів. Зараз їх всі повернули власникам 

Сумні новини: у Кременчуці поки що не буде Ейфелевої вежі

У Кременчуці сумні новини – копію Ейфелевої поки що не встановлять у парку Придніпровський.

 

Про це «Кременчуцькому Телеграфу» повідомили організатори проекту «Ейфелева вежа в Кременчуці» Тетяна Кравченко і Микита Гавриленко.

 

«Друзі, у мене сумна новина, - написав на своїй сторінці у соцмережі Микита Гаврилов. - Проект Ейфелева вежа тимчасово заморожується. Причина проста - за тиждень ми зібрали 4,5% від потрібної суми грошей. Ми проробили велику працю по створенню технічного плану проекту, але нас підвів фінансовий момент. З одного боку - кременчужанам сподобався цей проект. З іншого - вони виявилися не готові жертвувати на нього гроші. Зібрані 445 гривень з 10000 тисяч - поганий показник.

 

У Києві є проект City Art. Вони встановлюють дизайнерські лавки в парках за ціною від 8000 до 50000 тисяч гривень. Лавка за 50000 гривень, Карл! Їх спонсорують меценати, які хочуть залишити позитивний слід в історії парку і показати свою увагу до виду і привабливості Києва як міста для жителів і туристів.

 

Наша ідея полягала в тому, що ми будемо пропонувати кременчажанам арт-об'єкти, а вони вже, шляхом фінансування прийматимуть рішення - з'явиться щось нове і цікаве в Кременчуці чи ні. Ми хотіли почати з одного проекту і в результаті створити серію з 10-12 робіт, показавши оновлений Придніпровський парк, наповнений змістом і арт-ідеями.

 

Зараз ми приймаємо рішення тимчасово заморозити проект «Ейфелева вежа в Кременчуці», і пропонуємо проспонсорувати його появу місцевим бізнесменам і меценатам.

 

Зміна культурного образу Кременчука в довгостроковій перспективі на 7-12 років, дозволить скоротити відтік молодих людей і диференціювати потоки наповнення бюджету міста за рахунок туристів. Ідея для тих, хто має владу: створюйте в місті два арт-парки, проводьте щорічно ряд арт-фестивалів і в місто поїдуть туристи. А як будуть раді місцеві жителі і як це позначиться на результатах голосувань - вам розкажуть ваші політтехнологи.

А поки ми повертаємо кожному його внесок у зміну Кременчука в повному обсязі»

 

Сумні новини: у Кременчуці поки що не буде Ейфелевої вежі

 

Ось що говорить із цього приводу Тетяна Кравченко:

 

«Зі свого боку можу запевнити, що на цьому ми не зупинимося, і проект «Ейфелева вежа» буде реалізований і це стане лише початком великого арт-шляху Кременчука. Нашого натхнення вистачить щоб порадувати вас, ну а гроші, впевнена, знайдуться)»

 

Нагадаємо, паризький провулочок мав з‘явитися 12 липня у парку Придніпровський біля закинутого кінотеатру.

Автор: malyarenko Джерело фото: проект "Ейфелева вежа в Кременчуці"
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх