Коли буде наведений порядок біля будинку на вулиці Київській, 59

11.08.2011, 18:32 Переглядів: 2 905 Коментарів: -1

"Наш будинок стоїть зигзагом. З усіх боків вириті котловани..."

Коли буде наведений порядок біля будинку на вулиці Київській, 59

«Наш будинок на вулиці Київській, 59 стоїть зигзагом. З усіх боків вириті котловани. Одному вже років 7, іншому 3-4. Ці котловани заросли травою, закидані сміттям. Дітям ніде грати. Коли буде наведений порядок біля нашого будинку? Ми, мешканці будинку, телефонували на «Муніципальну годину», наше питання записали, але відповіді ми не отримали».

 

Тетяна Палій

 

Коли буде наведений порядок біля будинку на вулиці Київській, 59

 

На ключове питання «коли» міська влада  так і не відповіла...


Відповідь: «На підставі рішення міської ради від 16.03.2006, МКП "Граніт" управлінням містобудування та архітектури виконкому міської ради надане архітектурно-планувальне завдання на проектування багатоповерхового жилого будинку в районі жилого будинку по вул. Київській, 63, в мікрорайоні № 55; погоджений робочий проект даного об'єкта містобудування в установленому порядку (Погодження № 205 від 03.09.2007).

 

За інформацією управління земельних ресурсів виконкому міської ради договір оренди на земельну ділянку під будівництво багатоквартирного жилого будинку у МПК "Граніт" закінчився у травні цього року. МПК "Граніт" подав клопотання до міської ради про поновлення договору оренди на земельну ділянку для закінчення будівництва багатоквартирного жилого будинку в районі жилого будинку по вул. Київській, 63 в м. Кременчуці.

 

На підставі рішення міської ради від 22.06.2006 ФО-П Терещенко Л.Ю. управлінням містобудування та архітектури надане архітектурно-планувальне завдання на проектування дев'ятиповерхового жилого будинку з вбудованими приміщеннями в районі будинку № 14 по пров. Олега Кошового в м. Кременчуці; погоджений робочий проект даного об'єкта містобудування в установленому порядку (Погодження № 9 від 15.01.2007).

 

За інформацією управління земельних ресурсів, договір оренди на земельну ділянку під будівництво дев'ятиповерхового жилого будинку з вбудованими приміщеннями закінчився у травні цього року. Про поновлення договору оренди на дану земельну ділянку ФОП Терещенко Л.Ю. до міської ради не зверталась.

 

Враховуючи скарги мешканців жилого будинку по вул. Київській, 59, в м. Кременчуці, виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради направлені листи до цих підприємців з вимогою привести до належного стану земельну ділянку, на якій розташовані об'єкти містобудування та прилеглу до них територію; виконати огорожу будівельного майданчику у відповідності до вимог ДБН А.3.1-5-96 «Організація будівельного виробництва»; встановити на будівельному майданчику стенд з інформаційним паспортом об'єкта. У разі не виконання вимог до підприємців згідно з чинним законодавством будуть застосовані методи адміністративного впливу, а також виконком міської ради буде змушений звернутися до інспекції державного архітектурно-будівельного контролю та Управління Держкомзему, щоб ті, в свою чергу, вплинули на порушників».

 

Замість епілогу

 

8 серпня «ТелеграфЪ» побував у злощасному дворі будинку на вулиці Київській, 59. Наголосимо: міська влада надала відповідь на інформаційний запит «Телеграфа» 27 липня. Ми хотіли подивитися: чи виконали вони свої обіцянки навести лад біля будинку? Пройшло вже три тижні, але мешканці продовжують споглядати котловани, які поросли амброзією та іншими бур'янами. За таких умов інакше, ніж відпискою, відповідь влади не назвеш. 
Якщо прохання людей буде виконане і котловани приберуть, ми обов'язково сповістимо про це.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: -1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх