Запрошуємо на вихідних активно відпочити від міста

8.04.2016, 09:46 Переглядів: 3 685 Р

Для того, щоб відпочити від міста, вже не потрібно відправлятися за тридев’ять земель. Для тих, хто поділяє думку, що найкращий відпочинок – це активний, а найкращий актив – це здоров’я, у Кременчуці, в парку Комсомольський, відкрився 6 років потому, Тенісний клуб «Прем’ер”.

ТК «Прем’єр” – це клуб для душевної компанії , відвідувачів на декілька годин, днів, канікули, відпочинок……!

 

ТК «Прем’єр” – це безумовно більше, ніж просто великий теніс! Тут Ви знайдете 9 кортів – 6 відкритих з покриттям грунт та 3 критих з покриттям хард, плюс повний комплекс послуг: уроки тренерів, оренда інвентарю,гнучкий розклад, проведення турнірів для дітей та дорослих, дитяча школа, затишне кафе…..!

 

ТК «Прем’єр” – це озонова концентрація спорту та відпочинку – в оточенні свіжого повітря , ігрового азарту і майже казкового парку!

Тенісний клуб «Прем’єр” заснований у жовтні 2010 року. Клуб добре відомий в тенісному світі не тільки України, а й усього професійного туру. У лютому 2013 року тут відбувся матч Кубка Девіса між збірними командами України та Словакії. На цьому матчі перемогла наша збірна. Неодноразово проводилися чемпіонати України, серії турнірів Федерації тенісу України у вікових категоріях до 10,12,14 років та дорослі. На кортах Тенісного клубу «Прем’єр” демонстрували свою майстерність тенісисти – зірки світового класу Олександр Долгополов, Сергій Стаховський, Катерина Бондаренко.

 

Саме у Тенісному клубі "Прем'єр" максимально комфортні умови для всіх бажаючих навчитися грати у великий теніс, професіоналів, а також любителів.  А ще глядацькі трибуни й місця для перегляду змагань, роздягальні та душові кімнати, спорт – кафе, магазин спортивних товарів, масажний кабінет, паркінг.

 

Чекаємо саме на Вас!

 

м. Кременчук, 1 Занасип, вул.Флотська,3

Тел. 0-98-510-00-01

 

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх