«Виганяють людей на вулиці та забирають їжу»: що виробляють рашисти на Сумщині

17.03.2022, 06:01 Переглядів: 4 048

 

Окупанти руйнують звичайні українські села і мародерствують у тих, які ще вціліли під обстрілами

Про підсумки вчорашнього дня і про те, як окупанти поводяться в селах, написав у своєму телеграм-каналі керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

«Села, куди заходить ворог на ночівлю, страждають від рук фашистів найбільше: російські орки вдираються до людських домівок, виганяють людей на вулиці та забирають їжу! Ріжуть худобу і птицю.

Кляті нелюди мародерствують і поводять себе гірше за фашистів.

Те, що вони роблять - це навіть не фашизм чи тероризм, це гірше. Для таких нелюдяних знущань потрібне нове слово. Кляті орки», - написав Живицький.

Учора ЗСУ відбивало ворогів у Охтирський район, вибили артилерійські позиції в районі Тростянця – та так, що «палали дупи у тростянецьких окупантів», пише керівник ОВА. У Боромлі вдалося знищити кілька САУ та БУК російських орків, також потрапили у їх склад боєприпасів.

Ось що залишилося від Великої Писарівки
Ось що залишилося від Великої Писарівки

 

 «Кілька годин поспіль тривав бій ще в одному напрямку - за нашу Велику Писарівку. Там російські вороги сьогодні бачили пекло наяву. Кожен орк має розуміти: він прийшов на Сумщину здохнути.

Коли нога російського  фашиста ступає на нашу землю - це означає його собачу смерть. Це помста за кожну крапельку крові, кожне страждання, кожне переживання наших людей. Наших дітей. На Сумщині за планом скоро посівна. Якраз  органічні добрива смажених орків стануть в нагоді. Ворожа російська мерзота, ви горітимете у пеклі!» - запевнив Живицький.

Нагадаємо, людей із Сумщини евакуюють у Полтавську область гуманітарними коридорами. Окупанти розбомбили Охтирку та Тростянець. У Охтирці немає тепла, вода та електроенергія частково. У Тростянці немає електроенергії. Міста фактично непридатні для життя, як і багато сіл. 

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: Дмитро Живицький, телеграм-канал
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх