Фонд Pin-Up Foundation: допомога, яка так потрібна українцям

15.12.2023, 13:25 Переглядів: 1 279

 

Сьогодні Україна згуртована, як ніколи. Саме задля допомоги українцям, які постраждали внаслідок війни було створено благодійний фонд Pin-Up Foundation, який докладає усіх зусиль, щоб максимально підтримати співвітчизників. Під час 2022 та 2023 років благодійний фонд PIN-UP Foundation здійснив декілька важливих ініціатив, націлених на надання допомоги соціально незахищеним верствам населення, а також на підтримку тих людей, які найбільше того потребують

Втілені благодійні ініціативи від Пін Ап


Команда фонду Pin Up вже реалізувала ряд ініціатив. Серед них такі важливі моменти:

  • гуманітарна допомога українцям, що постраждали від війни, у загальному обсязі склала 97 тонн;
  • інвестиції у проєкти допомоги, що сягнули більш ніж 34 мільйони гривень;
  • доставка гуманітарної допомоги у п’ять регіонів України;
  • допомога від Pin Up Foundation Україна в евакуації українців за кордон;
  • передача гуманітарних наборів більш ніж десяти тисячам людей.

Звісно, благодійний фонд Pin-Up не зупинятиметься на досягнутому, а й надалі робитиме все можливе для підтримки України та українців під час військових дій. Наразі волонтерство Pin Up передбачає підтримку та участь у різноманітних проєктах, завдяки яким таку цінну допомогу отримують ті, кому вона вкрай необхідна.

Важливість гуманітарного проєкту від Pinup Foundation


Окремим напрямком діяльності фонду PIN-UP Foundation також є проєкт Line-Up. Його основною метою є допомога тим українцям, які мешкають у прифронтових регіонах. Оперативно реагуючи на запити місцевих громад, волонтери фонду займаються закупівлею найнеобхідніших товарів (засоби гігієни, продукти харчування та медикаменти), а також розподіленням гуманітарної допомоги населенню.

Окрім цього, фонд PIN-UP Foundation в рамках зазначеного проєкту забезпечує різноманітні технічні потреби прифронтових громад. Зокрема, зусиллями волонтерів вже було придбано якісні акумулятори, генератори та старлінки, які допомогли закрити потреби населення, де були часті відключення електрики.

Загалом, фонд Pin Up має на меті подальшу підтримку українців, масштабування своєї діяльності та охоплення дедалі більшого кола тих, хто дійсно потребує негайної допомоги. Про це свідчать і масштабні плани, які має фонд стосовно подальшої своєї діяльності.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх