Поодинокі ставки на спорт – види та відмінні риси

1.08.2023, 16:40 Переглядів: 1 496 Р

 

Вибирайте Фаворит спорт, щоб робити успішні ставки. Найкраща букмекерська контора України з вигідними коефіцієнтами для одиночних ставок ординар, тотал, подвійний шанс чи гандикап.


Ставки на спорт привертають увагу багатьох користувачів, адже це вважається найефективнішим інструментом для виграшу великої винагороди. Робити у Фаворит спорт ставки досить просто. Головне вибрати надійного букмекера, до якого належить Фаворит. Це відома букмекерська контора, що пропонує вигідні коефіцієнти. Перш ніж укладати парі, гравці повинні знати, які види ставок існують.

Види спортивних ставок

Усі ставки розподіляються на три основні категорії: одиночні, множинні та додаткові. У кожному варіанті є різні категорії ставок.

Поодинокі ставки

Поодинокі ставки користуються особливою популярністю серед беттерів. Їх використовують не лише професійні гравці, а й новачки. Поодинокі ставки розподіляються на такі види:

  • Ординар;
  • Тотал;
  • Гандікап;
  • Подвійний шанс.
    Перед тим, як укласти парі, беттер повинен дізнатися про всі особливості кожного типу ставки.

Ординар

Одиночна ставка використовується в тому випадку, коли гравець хоче поставити на результат спортивної події. Гравець робить ставку на перемогу конкретної команди, спортсмена чи нічию, якщо такий результат доступний у правилах змагання.

Подвійний шанс

Гравцям представлено три доступні результати, з яких він робить ставки на дві події одночасно. Якщо беттер поставив те, що перша команда не програє, він отримає свій виграш у разі, якщо команда виграє чи буде нічия. Якщо гравець поставив на те, що друга команда не програє, він отримає виграш, якщо обрана збірна виграє чи буде нічия. Такі ставки збільшують шанси отримання виграшу, але коефіцієнти завжди нижче, ніж у ординарі.

Тотал

Такий вид ставки передбачає укладання парі на те, скільки обрана команда чи гравець набере балів або заб'є голів. Це ставка на рахунок, яка має на увазі тотал більше чи менше. Беттер робить ставку на те, що команда заб'є не більше чи не менше голів. При цьому кінцевий результат не важливий. Беттери можуть укладати парі на загальний тотал. Це кількість голів, які забили дві команди.

Гандікап

Такий варіант ставок пропонують багато букмекерських контор. Зазначені ставки вибирають у тому випадку, якщо зустрічаються фаворит та аутсайдер. Гравці та БК розуміють, що одна команда набагато сильніша за іншу. Щоб вирівняти шанси на перемогу, букмекерські контори дають команді фавориту мінусову кількість балів, а команді аутсайдеру більше перед початком змагання.

Гандікап може бути європейським та азіатським. Європейський гандикап представлений у вигляді цілого числа, а азіатським – четвертного. Якщо беттер укладає парі з форою, вона виявиться виграшною, якщо за підсумками змагань різниця між балами обох команд не перевищить значення зазначеної фори.

Відмінні риси одиночних ставок

Поодинокі ставки на спорт – простий та поширений вид парі. Гравець робить прогноз лише на одну спортивну подію. Він вибирає конкретну подію та робить ставку на її результат: перемога команди чи гравця, тотал, фора. Такі ставки найпростіші та зрозуміліші. Беттер вибирає подію, показує тип ставки і необхідну суму. У разі виграшу гравець отримує прибуток.

Поодинокі ставки не такі ризиковані, як експрес. Якщо парі програє, беттер втратить лише суму, яку поставили на одиночну ставку. Але коефіцієнти на одиночні ставки завжди нижчі, ніж на систему чи експрес. Це пов'язано з тим, що ризик програти гроші набагато менше, тому букмекери пропонують низькі коефіцієнти. Поодинокі парі не залежать від інших подій. Виграш або програш визначається виключно результатом вибраної спортивної події.

Перед ставками на спорт беттер має зареєструватися на сайті БК та внести гроші на свій баланс. Тільки після цього гравець може укладати парі та розраховувати на виграш.

Читайте про ставки на спорт – про коефіцієнти та маржу.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх