Український мультфільм «Микита Кожум'яка» придбали 20 країн світу

14.10.2016, 14:22 Переглядів: 2 147

Український мультфільм «Микита Кожум'яка» придбали 20 країн світу

13 жовтня відбулася премьера першого вітчизняного повнометражного мультиплікаційго фільму

Український мультфільм «Микита Кожум'яка» придбали 20 країн світу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Президент України Петро Порошенко: 

 

«Вітаю з виходом першого національного повнометражного анімаційного фільму «Микита Кожум’яка»! Творча група мультфільму довела, що українці здатні створювати власний продукт світового рівня. І те, що права на трансляцію фільму вже придбали 20 країн світу – гідне тому підтвердження. Важливо, що проекти, які презентують Україну та виховують свідомого й мислячого глядача, почали підтримуватися на державному рівні.»

 

 

За інформацією ITC.UA, окрім України 3D - мультфільм «Микита Кожум'яка» подивляться у США, Великій Британії, Франції, Німеччині, Японії, Туреччині, Китаї, Південній Кореї, Казахстані та Бразилії. 

 

 

На прес-конференції в Києві, присвяченій початку прокату, режисер фільму Манук Депоян розповів, що над створенням стрічки протягом двох років активно працював колектив з декількох сотень осіб. Кістяк аніматорів, за його словами, становили українські художники.

 

У Кременчуці мультфільм уже можна подивитися у кінотеатрах. У кінотеатрі «Галактика-кіно» є сеанси на 10:10; 12:20; 14:10 та 17:50. У кінотеатрі «Нафтохімік» - щоденно о 16:10. Нажаль, жоден з кінотеатрів Кременчука у 3D мультфільм не покаже. 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх