40 кременчуцьких нацгвардійців повернулися з зони АТО

10.10.2016, 15:50 Переглядів: 3 746

40 кременчуцьких нацгвардійців повернулися з зони АТО

Бійці несли службу в районі Маріуполя 

40 бійців Кременчуцького батальйону Національної гвардії України прибули до Кременчука із зони військового конфлікту. Як повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради, нацгвардійці з квітня несли службу в районі Маріуполя. Бійці забезпечували правопорядок, недопущення переміщення ворога з тимчасово окупованої на українську територію, провезення на територію України зброї тощо.

 

Бійців на території військової частини разом особовим складом батальйону та командиром частини полковником Аленіним зустрічали міський голова Віталій Малецький, а також рідні та близькі військовослужбовців.

 

40 кременчуцьких нацгвардійців повернулися з зони АТО

 

Міський голова Віталій Малецький подякував нацгвардійцям за те, що завдяки тому, що вони несуть службу у зоні АТО, кременчужани живуть у мирі і спокої, мають можливість працювати, виховувати дітей та розбудовувати місто. Він також висловив надію, що найближчим часом мир буде встановлено і на окупованих нині та прилеглих до них територіях Донецької та Луганської областей. Керівник міста подякував батькам військовослужбовців, які виховали справжніх патріотів, захисників Вітчизни.

 

Бійці, які повернулися із зони проведення антитерористичної операції, відсьогодні йдуть у відпустку, а 13 жовтня вони візьмуть участь в урочистостях із нагоди Дня захисника України, які відбудуться у Міському палаці культури.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба Кременчуцької міської ради
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх