Хокеїсти «Кременчука» присвятили перемогу вболівальникам

6.10.2016, 09:01 Переглядів: 2 111

Хокеїсти «Кременчука» присвятили перемогу вболівальникам

Після перемоги над "Білими Барсами" "Кременчук" очолив турнірну таблицю  

5 жовтня кременчуцькі хокеїсти на домашньому майданчику перемогли "барсів" з Білої Церкви. Матч завершився з рахунком - 5:2. "Кременчук" набрав 16 очок вперше у чемпіонаті очолив турнірну таблицю.

 

Перед матчем "Кременчук" залишився без капітана. У попередньому матчі Володимир Романенко, згідно з рапортом головного судді, втрутився у дії арбітра. Тоді його покарали матч-штрафом, відповідно до Правила 116.V. Капітана дискваліфікували на 4 матчі.

 

 

Склад кременчужан зазнав змін у порівнянні з останнім переможним поєдинком. За інформацією прес-служби клубу, у стартовому складі вийшов 17-ти річний воротар Микита Петленко.

 

Ще у першому періоді "Кременчук" відправив у ворота суперника три шайби. Символічно, що на 13-ій хвилині рахунок відкрив у більшості №13 - кращий бомбардир УХЛ - Ілля Коренчук. Перша трійка нападу Коренчук - Кузьмик - Слиш закинула через три хвилини і другу шайбу. На цей раз відзначився Сергій Кузьмик. Ця шайба дозволила форварду переміститися на другий рядок в гонці бомбардирів. Третій гол, після передач Олександра Дегтярьова і Артема Гніденка, на 18-ій хвилині закинув форвард Ігор Коваленя.

 

У заключному "барси" спробували вирівняти гру. Руслан Ромащенко двічі реалізував більшість, на що господарі відповіли своїми двома голами. Відзначилися Сергій Кузьмик та Влад Луговий.

 

Трійку бомбардирів "Кременчука" очолює Ілля Коренчук 14 (6 + 8) очок, Сергій Кузьмик - 13 (6 + 7), Максим Слиш - 11 (3 + 8). Ця трійка нападу є найрезультативнішою в УХЛ - на її рахунку 15 шайб. Коренчук і Кузьмик з 6 голами стали кращими снайперами УХЛ.

 

 

Хокеїсти «Кременчука» присвятили перемогу вболівальникам

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- У першому періоді здорово зіграли, на другий вийшли "недобудованими", в третьому добре зіграли, хоч він і закінчився з рахунком 2:2. Добре зіграли молоді наші гравці - воротар Микита Петленко, нападники Дмитро Чорний й Артем Шиманський. Відзначу суперника, який не дивлячись на рахунок в першому періоді продовжував боротися до останньої секунди матчу. Дякую нашим уболівальникам, які підтримували нас весь матч - це і їхня перемога.

Хокеїсти «Кременчука» присвятили перемогу вболівальникам

Нападник «Кременчука» Сергій Кузьмик:

- Гра з «Білим Барсом» була досить непроста. Як ми й очікували, супротивник «молодий», і відразу пішов в атаку. Спочатку у нас пішло щось не так, ми погано виконували тренерську установку. Але потім ми налагодили свою гру і закинули три шайби. Другий період ми повністю провалили, а в третьому після пропущеної шайби зібралися, змогли закинути та довести гру до перемоги.

Майбутнього суперника ми добре знаємо. "Донбас" дуже сильний і буде грати вдома при своїх трибунах. Та й настрій на лідера буде інший, тим більше вони в першому колі нам програли. Ну, а ми все зробимо, щоб залишитися першими в турнірній таблиці.

 

«Кременчук» - «Білий Барс» - 5:2 (3:0, 0:0, 2:2)

 

Судді: М. Урда, А. Корепанов, А. Кузьмінський.

 

Кременчук: Петленко.Коренчук - Кузьмик - Слиш, Ісаєнко - Дегтярьов, Коваленко - Гніденко - Петранговський, Варивода - Савицький, Луговий - Карпенко - Бойков, Васильєв - Акімов, Шиманський - Т. Гриценко - Чорний, Мікулко - Янішевський.

 

Білий Барс: Власенко. Печерських - Ромащенко - Лісників, Логачов - Благой, Козієнко - Разумов - Даниленко, Люльчук - Сухонос, Чебонян - Ружников - Поцелуєнко, Дворецький - Воронін, Шевченко - Найдьонов - Сеник, Праведний - Гриценко.

 

Шайби: 1:0, Коренчук (Слиш, Кузьмик, 12:19 - більш.). 2:0, Кузьмик (Коренчук, Слиш, 15:07). 3:0 Коваленя (Дегтярьов, Гніденко, 17:01). 3:1 Ромащенко (Благой, Лісників, 41:34 - більш.). 4:1, Кузьмик (Коренчук, Васильєв, 46:04). 5:1, Луговий (Акимов, 50:50 - більш.). 5: 2, Ромащенко (Лісників, 58:37 больш.).

 

Турніра таблиця

Хокеїсти «Кременчука» присвятили перемогу вболівальникам

 

Анонс 9 туру

8.10, 14.00 "Білий Барс" - "Дженералз"

8.10, 16.30 "Витязь" - "Кривбас"

9.10, 13.00 "Донбас" - "Кременчук"

 

Анонс 10 туру

11.10, 18.45 "Дженералз" - "Кривбас"

12.10, 18.45 "Білий Барс" - "Донбас"

12.10, 18.45 "Кременчук" - "Витязь"

 

Наступна гра відбудеться на виїзді з донецьким "Донбасом" 9 жовтня.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Ірина Василенко Джерело відео: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх