У кременчуцькому закинутому кінотеатрі знайшли окуляри Гаррі Поттера та листи у пляшці

7.07.2015, 11:23 Переглядів: 4 864

У кременчуцькому закинутому кінотеатрі знайшли окуляри Гаррі Поттера та листи у пляшці

Кременчуцькі активісти завершили дводенне прибирання закинутого кінотеатру «Дніпро» і знайшли там залишені кимось «трофеї». Свої знахідки кременчужани заберуть до новоствореного ретро-музею кінотеатру, де і розмістять експонати 

6 липня кременчуцькі мистецькі активісти завершили прибирання закинутого кінотеатру «Дніпро» в Парку Придніпровський, в якому ніхто не прибирав роками.

 

Працювали над «очищенням» два дні. За цей час вивезли звідти дві машини зі сміттям і знайшли незвичайні речі, які хтось колись викинув на смітник – лист у пляшці, флакон з парфумами, окуляри Гаррі Потера і ще багато іншого.

 

«Трофеї!!!! Це історичні речі кінотеатру, ми вирішили організувати ретро-музей, який поповнюється просто на очах. Прямо під час «розкопок», - написала на своїй сторінці у соцмережі кременчуцька-активістка Марина Орлова

 

- Музей із покинутих речей дійсно створимо. Вчора ми закінчили прибирання, працювали допізна, доки не приїхала машина і хлопці не завантажили все сміття на неї. Під час прибирання знайшли багато цікавого - листи з побажанням у пляшці, їх написав 4 курс якогось технікуму. Студенти бажали знайти щастя у житті, в родині. Ми хотіли б, щоб ті, хто написав ці побажання, прийшли до нашого музею. Ще є окуляри Гаррі Поттера - правда ж, схожі? За ці кілька днів ми поприбирали тут і все завдяки дуже крутому проекту Transformersss. Вже сьогодні сюди прийдуть бельгійські художники і будуть перетворювати цей простір на щось красиве і корисне. Просто чудово, що вдається зробити щось хороше для нашого міста, - розповіла Марина.

 

Нагадаємо, прибирати закинутий кінотеатр взялися кременчуцькі активісти, щоб потім разом із закордонними художниками облаштувати там мистецький простір для відпочинку всіх кременчужан.

Автор: malyarenko Фото: Марина Орлова
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх