Мати 8-річного кременчуцького «Мауглі» забрала хлопчика додому

27.07.2016, 16:26 Переглядів: 5 159

Надалі хлопчиком буде займатися служба у справах дітей Вознесенського району Миколаївської області

Мати 8-річного кременчуцького «Мауглі» забрала хлопчика додому. Як повідомляв «ТелеграфЪ» раніше, 17 липня біля ринку «Плеяда» його помітили кременчужани та звернулися до поліції. 

 

Близько тижня шукали батьків хлопчика і знайшли у Миколаївській області. Хлопчика звати Принц. Він із сім’ї ромів і має вади здоров’я. Дитина глухоніма. 26 липня його передали мамі, яка приїхала до Кременчука по дитину:

 

- У матері були всі необхідні документи, - коментує начальник служби у справах дітей Крюківської районної адміністрації Наталія Тупало. – У присутності представників служби та адміністрації медзакладу ми передали його матері. Ми зв’язалися з місцевою службою у справах дітей. О 5 ранку сім’я прибула до Миколаєва.

 

Мати хлопчика пояснила, що вона була у від’їзді, коли дитина загубилася. Нібито за хлопчиком доглядав старший, повнолітній брат. Він поїхав разом із сестрою і маленьким Принцем до Полтави у справах, і вони із сестрою (також повнолітньою) розминулися. Брат подумав, що хлопчик із сестрою, а сестра – що він із братом. Зв’язку одне з одним вони не мали і зрозуміли, що Принц загубився, лише приїхавши додому. Родичі побачили фото хлопчика у ЗМІ та звернулися до органів захисту дітей.

 

За словами Наталії Тупало, надалі хлопчиком займатимуться служби у справах дітей.

 

Як повідомили у службі у справах дітей Вознесенського району Миколаївської області, дитина наразі перебуває удома з мамою. Сім’ю не характеризують як неблагополучну. Співробітники служби припускають, що усе це могло статися через вади здоров’я хлопчика.

 

28 липня мама з маленьким Принцем має з’явитися до офісу служби у справах дітей - там з нею будуть спілкуватися.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх