Що таке трамадол? – запитав Віктор Янукович

12.01.2006, 15:01 Переглядів: 2 142
Партія Регіонів, як і будь-яка інша, позиціонує себе, як когорту янголів небесних – людей бездоганних, у білих незаплямованих шатах. Але з образом  янголів - регіоналів виникають певні проблеми.  Майже рік у Донецьку триває війна з продавцями трамадолу та трамалгіну – ці медичні  препарати підлітки вживають задля отримання наркотичного ефекту. Правоохоронцям так і не вдалося притягнути до відповідальності власників аптек, де торгують “дитячим наркотиком”.

Партія Регіонів, як і будь-яка інша, позиціонує себе, як когорту янголів небесних – людей бездоганних, у білих незаплямованих шатах. Але з образом  янголів - регіоналів виникають певні проблеми.  Майже рік у Донецьку триває війна з продавцями трамадолу та трамалгіну – ці медичні  препарати підлітки вживають задля отримання наркотичного ефекту. Правоохоронцям так і не вдалося притягнути до відповідальності власників аптек, де торгують “дитячим наркотиком”.  У ході скандалу спливло ім’я члена Партії Регіонів, 17-го у списку – нардепа Янковського. “ТелеграфЪ” запропонував лідеру Регіонів пану Януковичу прокоментувати, яким чином в епіцентрі наркоскандалу опинилося  прізвище визначного члена партії?
У відповідь пан Янукович спершу запитав: що таке трамадол. Отримавши відповідь, що це медичний препарат з вираженим наркотичним ефектом, відповів: “А, це все політтехнології! Все це чистої води політика! (треба розуміти, Віктор Федорович говорив про Янковського, а не про політтехнологічний трамадол).



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх