Застрелився колишній високопосадовець "Укрзалізниці"

27.01.2015, 17:28 Переглядів: 6 433

Застрелився колишній високопосадовець "Укрзалізниці"

Микола Сергієнко був заступником гендиректора "Укрзалізниці" до квітня минулого року і тісно працював з кременчуцьким підприємством

У Києві застрелився колишній високопосадовець "Укрзалізниці" 57-річний Микола Сергієнко. Про це повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у місті Києві. Сам він - уродженець Полтавщини (Гадяцький р-н) та під час роботи у відомстві не раз був у Кременуці, зокрема на КВСЗ (Крюківському вагонобудівному заводі).

 

Як йдеться в повідомленні, 26 січня о 16.50 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що в Оболонському районі жінка у власній квартирі знайшла мертвим свого чоловіка. На місце негайно виїхали працівники Оболонського райуправління міліції. По приїзді було з’ясовано, що чоловік сам собі заподіяв смерть, застосувавши мисливський карабін Blazer P93 калібру 7,62 мм. Зброя була зареєстрованою.

 

За словами дружини загиблого, близько 16.00 він зателефонував їй і повідомив, що не хоче далі жити. Коли вона дісталася помешкання через півгодини, то вже застала його мертвим.

 

Сергієнко був призначений на посаду заступника гендиректора "Укрзалізниці" 2010 року, його призначення візував тодішній прем'єр-міністр України Микола Азаров. Звільнили першого заступника гендиректора з відомства 16 квітня 2014 р. відповідним розпорядженням Кабміну.

 

За час роботи на цій посаді М.Сергієнко співпрацював із провідним підприємством Кременчука - КВБЗ.

 

Застрелився колишній високопосадовець "Укрзалізниці"

 

В серпні 2011 року він приїздив на завод з метою оглянути, як виготовляють двосистемні електропоїзди для Євро-2012.

 

В березні 2012 - високопосадовець у Харкові після огляду першого швидкісного міжрегіонального поїзда локомотивної тяги підвищеної комфортності високо оцінив роботу крюківських вагонобудівників та припустив, що потяг їздитиме в Крим.

На початку лютого 2013 М.Сергієнко очолював міжвідомчу приймальну комісію, що подорожувала на поїзді ЕКР 1 виробництва КВБЗ з Києва до Кременчука під час випробувань міжрегіонального двосистемного швидкісного електропоїзда підвищеної комфортності. 

Він також брав участь у випробуваннях другого поїзда ЕКР 1, зокрема, розробці маршрутів для випробувань у березні-квітні 2013 року.

 

За матеріалами: УНІАН

Автор: Dolli Джерело фото: uz.gov.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх