Раківка зі світлом, сусідній Світловодськ без електропостачання

2.07.2017, 09:41 Переглядів: 6 391

Раківка зі світлом, сусідній Світловодськ без електропостачання

Жителі Світловодська сидять без світла та води через крадіжку кутника з опори повітряної лінії, яка призвела до її падіння

У Крюкові та на Раківці відновлено електропостачання у повному обсязі о 5 ранку. За інформацією Служби допомоги мера Кременчука (1563) через непогоду була пошкоджена робота високовольтної лінії 150 кВ "КремГЕС - Крюків".

 

 

У сусідньому Світловодську мешканці сидіть без світла та води. За інформацією сайту "Світловодськ", повалена опора лінії електропередач поблизу сміттєзвалища, що на території Павлівської сільради Світловодського району, внаслідок чого на всій території міста немає води та світла.

 

-"Внаслідок крадіжки кутника з опори повітряної лінії напругою 150 кВ у м. Світловодську сталося падіння даної опори. Це призвело до відключення високовольтної підстанції "ЗЧМ", від якої заживлені насосні станції 1 і 2 підйому водогону "Дніпро-Кіровоград". Без електропостачання також залишилася велика частина Світловодська, переважно багатоповерхові будинки. До місця аварії направлено техніку та спеціалістів служби ліній ПрАТ "Кіровоградобленерго". Резюмуючи сказане: епідемія крадіжок кутників призвела до логічної роз‘язки - без води чотири міста обласного значення, а без електропостачання - сотні жителів Світловодська" - повідомив прес-секретар ПАТ "Кіровоградобленерго" Сергій Богомільчук.

 

Чотири міста обласного значення у Кіровоградській області залишилися без води: Світловодськ, Олександрія, Знам’янка і Кропивницький. Через знеструмлення, не працюють дві насосні станції першого і другого підйому водогону «Дніпро – Кіровоград»: на Ревівці і на Набережній міста. Причини аварії встановлює поліція.

 

Водопостачання планують відновити за один-два дні. На офіційній сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у мережі "Фейсбук" оприлюднено запланований графік відновлення водопостачання:

Світловодськ - 3 липня о 8:00;

Олександрія - 3 липня о 20:00;

Знам’янка - 4 липня о 8:00;

Кропивницький - 4 липня о 22:00. 

Теги: свет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх