В кінці дня: побачення зі справжньою Україною

2.05.2017, 18:01 Переглядів: 3 325

В кінці дня: побачення зі справжньою Україною

Ентузіасти зняли альтернаивне відео до ЄБ

28 квітня в соцмережах поширилось видовищне відео про справжню Україну - Група ентузіастів створила альтернативну презентацію України та Києва до «Євробачення-2017». У Facebook відео переглянуто уже більше 500 тисяч разів.

 

Відео «Meet the real Ukraine» безкоштовно створила група телевізійників, незадоволених офіційним промо. У власному відео, поряд з кадрами захопливих пейзажів, вони демонструють кадри війни.

 

 

«У нас не завжди круто, тихо та файно. Але коли любиш - краса не той критерій, що стоїть на першому місці. У всьому. Чи то відео, чи то людина чи навіть країна. Ми не хочемо здаватися або виглядати краще, аніж ми є. Ми не хочемо говорити, що все класно, коли це не так. Тут не всюди глянець та посміхаються діти, тут не завжди сонячно та чисто. Але тут Душа та Любов й завжди радіють гостям», - йдеться у коментарі творців до відео.

 

 

Автор ідеї та режисер - Наталя Пятигіна. Їй не сподобався офіційний ролик, опублікований Міністерством закордонних справ, тож Наталія У Facebook зібрала команду з 20 колег-телевізійників і запропонувала їм зняти альтернативне відео. Всі учасники команди працювали на волонтерських засадах, а обладнання позичали у колег.

 

Наталя переконує, що команда не ставила за мету конкурувати з офіційним промо-роликом:

 

«У нас трохи складно зараз, особливо з правдою. І мені здалося, що якщо з гостем говорити чесно, то шансів, що він приїде набагато більше. Уявіть: у новинах війна, а в роликах ми говоримо, що все класно. Люди бачать брехню, недомовленість. А якщо сказати так, зараз непросто, але ми вам раді, і вам нічого не загрожує, і ви приїжджайте... Вас, звичайно, вразять геніальні архітектурні форми наметів з пивом, але атмосфера у нас завжди класна, навіть коли країна в ранах», - розповіла режисерка Українській правді.

Автор: Руслана Горгола Відео: Meet the real Ukraine Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх