Для мешканців нагірної частини Кременчука облаштують амбулаторію

9.01.2017, 11:22 Переглядів: 4 135

Для мешканців нагірної частини Кременчука облаштують амбулаторію

Амбулаторію загальної практики сімейної медицини №7 і 8, що розташовуються у приміщенні колишньої Автозаводської поліклініки, переведуть у місця більш доступні для пацієнтів

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини №7 і №8, що розташовуються у приміщенні колишньої Автозаводської поліклініки, перенесуть у більш доступні місця. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради.

Віце-мер Ольга Усанова та керівник управління охорони здоров’я Максим Середа оглянули приміщення, куди після ремонту планують перевести медперсонал однієї з амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Зараз її лікарі обслуговують жителів нагірної частини міста.

Приміщення розташоване на вул. Київській в будинку, де працюють жіноча консультація та стоматологічна поліклініка.

 

Для мешканців нагірної частини Кременчука облаштують амбулаторію

У випадку з амбулаторіями загальної практики сімейної медицини №7 і №8, за словами Ольги Усанової, левова частина видатків витрачається на оплату оренди та комунальних платежів, а не на пацієнта.

Максим Середа зауважив, що в оренді під амбулаторіями загальної практики сімейної медицини №7 і 8 знаходиться майже 4 тис. квадратних метрів приміщення колишньої Автозаводської поліклініки. Реальна ж потреба складає менше третини цієї площі. Поки питання щодо переведення лікарів сімейної практики амбулаторій №7 і 8 остаточно не визначене, вони проводитимуть прийом в приміщенні колишньої Автозаводської поліклініки.

З 10 січня в цьому закладі первинної медичної ланки будуть знову приймати аналізи і організують виїзні прийоми вузьких спеціалістів. Максим Середа зауважив, що в рамках перехідного періоду, для пересічного пацієнта нічого не зміниться, він і надалі за звичною йому схемою звертатиметься за первинною медичною допомогою.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба Кременчуцької міської ради
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх