Костянтин Жеваго та група «Фінанси та Кредит» не значаться в реєстрі акціонерів ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю»

16.08.2017, 15:54 Переглядів: 3 573

На підприємстві кажуть, що в обліковому реєстрі акціонерів ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю» немає групи «Фінанси та Кредит» та Костянтина Жеваго.

 

Костянтин Жеваго та група «Фінанси та Кредит» не значаться в реєстрі акціонерів ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю»

Про це повідомила помічник директора з корпоративних та правових питань заводу технічного вуглецю Людмила Рубцова. Вона посилається на дані компанії «Національний депозитарій України». Саме ця організація веде облік всіх українських підприємств, включаючи відомості про їх акціонерів, в тому числі і акціонерів Приватного акціонерного товариства «Кременчуцький завод технічного вуглецю».

 

За словами Людмила Рубцової, згідно з реєстром власників цінних паперів Кременчуцького заводу технічного вуглецю, на обліку акціонерів ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю» немає групи «Фінанси та Кредит» та Костянтина Жеваго.

 

- Як того вимагає Закон України «Про акціонерні товариства», акції КЗТВ переведено в електронний документообіг, і вони існують виключно в бездокументарній формі. Увесь облік акцій та їх власників веде ПАТ «Національний депозитарій України». Також, згідно з діючим законодавством, емітент зобов’язаний розміщувати на сайтах Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку: Smida, Stockmarket та на власному сайті ПрАТ «КЗТВ», інформацію про акціонерів, які володіють 10% відсотками та більше акцій емітента. За даними, які офіційно розміщені на вищезгаданих сайтах, серед акціонерів не обліковуються ні група «Фінанси та Кредит», ні Костянтин Жеваго, - каже Людмила Рубцова.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх