Знайти роботу можна, не встаючи з дивана

21.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 742
Але якщо вам ліньки ходити у пошуках роботи, то можна знайти роботу не міняючи положення живота та сідниць, безкоштовно зателефонувавши за номером 8-800-50-50-600. Його започаткувала у Києві державна служба зайнятості. Після з’єднання можна почути привітання та пояснення куди ви «потрапили» і чим тут вам можуть допомогти. Як і в меню мобільного оператора, автовідповідач підкаже яку кнопку на телефоні треба натиснути, щоб дізнатися про існуючі вакансії та як внести свої дані до інформаційної бази (вік, місце проживання, стаж роботи, де й ким бажаєте працювати).

Але якщо вам ліньки ходити у пошуках роботи, то можна знайти роботу не міняючи положення живота та сідниць, безкоштовно зателефонувавши за номером 8-800-50-50-600. Його започаткувала у Києві державна служба зайнятості. Після з’єднання можна почути привітання та пояснення куди ви «потрапили» і чим тут вам можуть допомогти. Як і в меню мобільного оператора, автовідповідач підкаже яку кнопку на телефоні треба натиснути, щоб дізнатися про існуючі вакансії та як внести свої дані до інформаційної бази (вік, місце проживання, стаж роботи, де й ким бажаєте працювати). За допомогою цієї системи можна отримати роботу у будь-якому куточку України. Якщо ж зрозуміти, що каже автовідповідач, не вдасться, то можна поговорити з „живою людиною” – оператором-консультантом, який зрозуміліше пояснить що до чого.
Підприємці також можуть зателефонувати за цим номером і повідомити про вільні вакансії. Їх буде „забито” до вже існуючої інформаційної бази. „Система порівнює наявні вакансії з резюме шукачів і повідомляє, якщо бажання людини співпадають з пропозиціями. Після внесення даних, шукачам та роботодавцям просто залишається чекати на дзвінок”, – підсумувала інформацію „Телеграфу” „жива людина”  Наталія Сасин.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх