Працювати для людей – головне завдання Опозиційного блоку

15.12.2017, 14:45 Переглядів: 1 969

Працювати для людей – головне завдання Опозиційного блоку

14 грудня у місті Полтава відбулась чергова конференція Регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК" в Полтавській області.

На конференції були присутні голови територіальних організацій, депутати обласної ради, міських та районних рад. Делегати конференції розглянули ряд питань, в тому числі, соціально-економічну ситуацію в Україні та в регіоні.

Працювати для людей – головне завдання Опозиційного блоку


Про результати роботи обласної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ доповів керівник обласної організації Олег Сазонов. Він відзначив плідну працю в області депутатів від фракції ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, а саме: встановлення спортивних майданчиків зі штучним покриттям, реконструкцію амбулаторно-лікувального відділення обласного онкологічного диспансеру, допомога тубдиспансеру та багато інших справ.
«Найголовніше завдання кожного партійця, кожної парторганізації - це працювати для людей. Громада має бачити конкретні справи, щоб рівень життя на Полтавщині став кращим», - відмітив Олег Сазонов.


Також було розглянуто питання щодо розширення партійних організації в Полтавській області.
«Вважаю, що саме завдяки безпосередньому спілкуванню з людьми на місцях, маючи щире бажання допомогти у вирішенні проблем громад, конкретних людей, нам вдається крок за кроком вирішувати положення своєї передвиборчої програми, формувати позитивний імідж партії та збільшувати кількість її прихильників» - зауважив Володимир Гриценко, акцентувавши, що головне завдання щодо створення на Полтавщині чітко структурованої  і дієвої мережі організацій  ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ майже виконано. – «У складі Регіональної партійної організації діє понад 30 територіальних партійних організацій. Всі вони  ефективні  і працюють над розширенням мережі первинних осередків, - зазначив політик.

 

Працювати для людей – головне завдання Опозиційного блоку


Перед учасниками конференції виступили депутат обласної ради Алексюк Олександр, Дмитро Півень, Володимир Севастьянов, Олександр Березянський, Геннадій Іванян.

 

Працювати для людей – головне завдання Опозиційного блоку


Також, делегатам конференції був представлений новообраний голова Козельщинської територіальної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, АТОвець Віталій Олійник.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх