Кращим студентам Кременчука вручили «мерську» стипендію

25.02.2016, 18:00 Переглядів: 3 425

На зустрічі зі студентами-стипендіатами міський голова Віталій Малецький зізнався, що за свою першу стипендію міг купити 6 шоколадок або 6 банок пива

 

30 кращих студентів Кременчука будуть отримувати стипендію мера. Сьогодні, 25 лютого, в міськвиконкомі відбулась зустріч найактивніших та найсумлінніших студентів Кременчука з міським головою Віталієм Малецьким.

 

Стипендіатами стали 30 студентів: 12 із Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, та по два з Університету економіки, інформаційних технологій та управління; Інституту Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля; Коледжу Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, медичного та педагогічного коледжів; льотного коледжу та коледжу транспортної інфраструктури; Вищого професійно-технічного училища №7 та ліцею з посиленою військовою підготовкою. 

 

Така стипендія призначається за визначні успіхи у навчанні та активну участь у громадському житті закладу і міста. Отримуватимуть її студенти на карту «Укрсіббанку».

 

Як відзначив мер на зустрічі, стипендія збільшена з 660 грн до 1000. В.Малецький назвав таку суму невеликою і немаленькою і привів у приклад власну стипендію у 18 грн.

 

- Моя перша стипендія складала 600 тисяч купонів, - зізнався Віталій Малецький, - цих грошей вистачало на 6 шоколадок або, не на камеру буде сказано, на 6 банок пива «Оболонь». А після першого курсу ми отримували вже 1 млн 800 тис купонів, що після перерахунку дорівнювало 18 гривням. Так що, я думаю, що за 1000 гривень можна купити набагато більше шоколадок.

 

Більшість студентів вже визначились, куди підуть зароблені гроші, серед варіантів: подальше навчання, подорожі, шопінг, купівля сценічних костюмів, подарунків до 8 березня, отримання прав, написання дипломної роботи, купівля ноутбуку та навіть запчастин до робота. 

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх